Lovitură dură pentru Bianca Drăguşanu! Alex Bodi s-a întors la fosta soţie şi a chemat-o chiar în vacanţa în care plecase cu vedeta! Cum arată cea care i-a luat locul divei

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi păreau mai fericiţi ca niciodată. Bianca nu s-a sfiit să îi spună iubitului musculos că îl iubeşte şi să facă acest lucru în mod public. Frumoasa blondină a publicat mai multe fotografii în care apărea în compania lui, iar apropiaţii au declarat că el era îndrăgostit nebuneşte de Bianca şi că îşi dorea chiar să o ceară de soţie. 

 

Se pare că visul frumos s-a spulberat pentru că, după doar câteva luni de iubire, Bianca şi Alex Bodi s-au despărţit. Surse din anturajul divei au confirmat că separarea a avut loc în timp ce ei se aflau în vacanţă la Poiana Braşov. Surpriza cea mai mare este însă ce a urmat după plecarea blondinei de acolo. În locul ei a apărut imediat fosta soţie a lui Bodi, Iulia, cea care i-a şi dăruit acestuia o fiică. Milionarul nu s-a ferit deloc, ci a publicat pe pagina lui de Instagram o imagine în care apare alături de ea, împreună cu mesajul „Iubirea adevărată nu moare niciodată”. 

fara descriere

Dacă apropiaţii Biancăi Drăguşanu sperau la o împăcare, se pare că lucrurile sunt destul de clare, acum că Bodi s-a întors la fosta soţie. Apropiaţii bărbatului l-au felicitat imediat că s-a întors la familia lui şi au transmis complimente atât pentru lui cât şi Iuliei, iar el a răspuns tuturor mulţumind în numele amândurora.

”Bia s-a despărţit de Bodi în urmă cu puţin timp. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva, în ciuda faptului că ei au mai avut certuri puternice de-a lungul timpului! Pe de altă parte, din câte îi ştim noi, nu este exclusă nici o împăcare pe ultima sută de metri înainte de Revelion. Orice este posibil în cuplu acesta, dar, cel puţin deocamdată, putem spune că sunt separaţi”, spuneau apropiaţii despre despărţirea dintre Bianca şi Bodi, înainte de afla că acesta deja s-a împăcat cu fosta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate