Lovitură dură pentru Clanul Corduneanu! În 24 de ore au fost săltați doi membri importanți ai clanului de interlopi

Lovitură dură pentru clanul interlopilor din Iași după ce fratele șefului clanului Corduneanu a fost sălatat de mascați la o zi după ce nepotul lui a fost și el săltat.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

In articol:

Bogdănel Corduneanu, fratele lui Costel, liderului clanului interlop din Iaşi, a fost săltat marţi dimineață de Poliție, informează A1.ro.

Citeste si: Adrian Corduneanu, imagine șoc de la sală! Cum arată interlopul după ce trage de fiare FOTO

Citeste si: Adrian Corduneanu și-a scos familia la o poză de colecție în spatele blocului! Cum arată cei trei copii pe care-i are cu Ramona FOTO

Citeste si: Soția lui Adrian Corduneanu a venit cu sânii la vedere la restaurant! Cum arată ”Diamantul Roz” FOTO

Lovitură dură pentru Clanul Corduneanu! Doi membri importanți au fost săltați de mascați

Clanul interlopilor din Iași este grav afectat, mai ales că ieri a fost dus la audieri băiatul lui Costel Corduneanu, liderul clanului.

Fratele liderului interlopilor, Bogdănel Corduneanu a fost dus la IPJ pentru a fi audiat într-un dosar de șantaj. Interlopul se află în prezent la Poliție, acolo unde este interogat. Arestarea lui vine la o zi după ce Alexandru Corduneanu, fiul liderului Costel Corduneanu a fost reţinut la Vaslui pentru că avea asupra sa o cantitate mare de heorină. 

Adrian Corduneanu, imagine șoc de la sală! Cum arată interlopul după ce trage de fiare

Adrian Corduneanu este foarte activ în spațiul virtual, unde comentează aspecte din viața socială și politică a țării. Interlopul din Iași își face însă obligatoriu timp pentru tura zilnică de sală, unde se menține într-o formă fizică de invidiat.

Dacă imediat după eliberarea din penitenciar interlopul avea câteva kilograme în plus, acum ”Beleaua” se dă mare pe Facebook cu fotografii în care crapă tricoul pe el de la atâția mușchi. ”Forța Moldovei, valoarea ei, puterea noastră e Adi”, i-au scris entuziasmați amicii. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate