Lovitură dură pentru pensionari! Plata pensiilor va întârzia în luna ianuarie. Când îşi vor primi banii

Termenul pentru plata pensiilor a fost modificat.

Autor: M. B.
 
Ministrul Muncii a anunţat că pensionarii îşi vor primi banii cu întârziere în prima lună din an. Cei care primesc pensia pe card nu vor avea de aşteptat în plus, faţă de cei care primesc pensia prin Poşta Română. Plata se va face luna aceasta până în data de 17 ianuarie, termenul fiind decalat cu două zile. 
 
Eugen Teodorovici, Minisrtul de Finanţe,  anunţa în urmă cu o lună că începând cu anul 2019 plata pensiilor va fi făcută exclusiv pe card.
Motivul acestei decizii era suma enormă pe care statul o plăteşte pentru serviciile Poştei Românei. Mai exact, pentru ca pensia să ajungă prin poştă la cei aproximativ 3 milioane de destinatari  se cheltuiesc peste 600 de milioane de lei în fiecare an. 
 

 

Recent Marius Budai, noul Ministru al Muncii, l-a contrazis pe Eugen Teodorovici spunând că plata pensiilor nu va fi făcută exclusiv pe card, ci că românii vor putea alege modalitatea prin care vor să-şi încaseze pensia. 
 
„Cu siguranta va continua acest mod de a plati pensiile prin cont, pensionarii ridicand banii de la bancomate, dar va continua si plata prin Posta Romana.
In ultima sedinta de Guvern am marit cuantumul sumei platite catre Posta Romana pentru serviciile noastre. Pensionarii vor avea optiunea de a alege",
a afirmat Marius Budai.
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Război între Laura Lavric şi sora ei! Cântăreaţa este hotărâtă să o distrugă pentru că a acuzat-o de prostituţie

O cunoscută prezentatoare TV a recunoscut: „Nu îmi este ruşine să spun că sunt prostituată”

Primele imagini cu teribilul accident din 2 Mai. Victimele lui Vlad Pascu se aflau în afara părții carosabile | FOTO

Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa...

Un matematician celebru spune că lumea riscă să fie anihilată din cauza a cinci oameni

„Când l-am văzut cu cătușele pe mâini, mie mi-a fost o milă incredibil de mare. Nu-i pare rău deloc. Se uita cu ură pe mine.” Dana Roba a mărturisit detalii surprinzătoare din...

Cine este românul care a câștigat „America's Got Talent” și premiul de 1 milion de dolari

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies