Lovitură grea pentru Clanul Sportivilor: Vali Nebunu și soția lui, condamnați la închisoare

Fratele lui Mircea Nebunu și soția lui au fost condamnati la închisoare cu executare!

Vali Nebunu și soția lui
Vali Nebunu și soția lui[Sursa foto: Facebook]
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Vali Nebunu, fratele lui Mircea Nebunu, și soția acestuia, Doina Băluș, au fost condamnați la închisoare cu executare! Vali a primit o pedeapsă de cinci ani de stat după gratii, iar nevasta lui, doi ani de închisoare. Decizia nu este definitivă. Mircea Băluș, zis Nebunu, s-a ales cu un an și o lună de stat în detenție, iar acum familia lor a primit o altă lovitură: Vali și soția lui, pedeapsă cu închisoarea.

Citeste si: Temutul Mircea Nebunu ”a sărbătorit” cu lăutari condamnarea la închisoare! Interlopul l-a antamat pe Salam la botezul fiului său, de luna viitoare! Dezvăluiri exclusive

Vali Nebunu și Doina Băluș
Vali Nebunu și Doina Băluș[Sursa foto: Facebook]

Șeful Clanului Sportivilor și soția lui, judecați pentru trafic de migranți

Vali Nebunu și Doina Băluș au fost judecați pentru trafic de migranți și trecere frauduloasă a frontierei. Judecătorii din Arad au hotărât ca fratele lui Mircea Nebunu să execute aproape cinci ani după gratii, iar soția sa a primit doi ani, cu suspendare, scrie spynews.ro

Condamnă pe inculpata Băluş (fostă Derviş) Doina, la o pedeapsă de 2 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în formă agravată. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei, pe un termen de supraveghere cu o durată de 3 ani.

(…)

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Condamnă pe inculpatul Perva Dănut, la o pedeapsă de 2 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la trafic de migranţi. Condamnă pe acelaşi inculpat, la o pedeapsă de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului.

Condamnă pe acelaşi inculpat, la o pedeapsă de 2 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la trafic de migranţi. Contopeşte pedepsele aplicate inculpatului Perva Dănuţ, în pedeapsa cea mai grea, aceea de 2 ani închisoare, la care adaugă un spor de pedeapsă de 1 an, inculpatul urmând să execute pedeapsa rezultantă de 3 ani închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei, pe un termen de supraveghere cu o durată de 4 ani.
(…)

Citeste si: ”Emblemele României”, party cu muzică lăutărească pe un yacht, în Dubai! Chef de chef printre zgârie-nori! Imagini fabuloase!

Condamnă pe inculpatul Iliţoiu Marius Bogdan, la o pedeapsă de 2 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi. Condamnă pe acelaşi inculpat, la o pedeapsă de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului. Condamnă pe acelaşi inculpat, la o pedeapsă de 2 ani închisoare, pentru complicitate la infracţiunea de trafic de migranţi. Condamnă pe acelaşi inculpat, la o pedeapsă de 1 an şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă asimilată cu ţigări. Contopeşte pedepsele aplicate inculpatului Iliţoiu Marius Bogdan, în pedeapsa cea mai grea, aceea de 2 ani închisoare, la care adaugă un spor de pedeapsă de 1 an şi 6 luni, inculpatul urmând să execute pedeapsa rezultantă de 3 ani şi 6 luni închisoare. (…)

Condamnă pe inculpatul Bodea Iosif Nicodim, la o pedeapsă de 2 ani închisoare, pentru infracţiunea de trafic de migranţi. Condamnă pe acelaşi inculpat, la o pedeapsă de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului. Contopeşte pedepsele aplicate inculpatului Bodea Iosif Nicodim, în pedeapsa cea mai grea, aceea de 2 ani închisoare, la care adaugă un spor de pedeapsă de 4 luni, inculpatul urmând să execute pedeapsa rezultantă de 2 ani şi 4 luni închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei, pe un termen de supraveghere cu o durată de 4 ani.

Condamnă pe inculpatul Băluş Valentin Eugen, la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în formă agravată şi în stare de recidivă. Condamnă pe acelaşi inculpat la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la trafic de migranţi, în stare de recidivă. Contopeşte pedepsele aplicate inculpatului Băluş Valentin Eugen, în pedeapsa cea mai grea, aceea de 3 ani şi 6 luni, la care se adaugă un spor de pedeapsă de 1 an şi 2 luni, inculpatul urmând să execute pedeapsa rezultantă de 4 ani şi 8 luni închisoare. Deduce din pedeapsa aplicată inculpatului durata reţinerii de 24 de ore, din 05.12.2019 ora 02,50, până la 06.12.2019, ora 02,50”, se arată în decizia luată de judecători.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mircea Nebunu e la un pas să se întoarcă la închisoare! Greșeala stupidă făcută de șeful Clanului Sportivilor care-l poate costa ani buni de libertate! Dezvăluiri exclusive

Bogdan Dumitrache s-a căsătorit cu psiholoaga penitenciarului în care era închis, iar acum a divorțat de ea și s-a recăsătorit. Ambele nunți au fost oficializate în spatele...

Doliu în lumea interlopă! A murit fratele unui celebru impresar cu legături dubioase în ”subteranele” Capitalei

Horoscop Zilnic Marți 3 August 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Se schimbă buletinele de identitate! Cine sunt românii care vor primi cărțile de identitate cu cip

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies