Lovitură grea pentru sora Denisei Răducu! Adelina pierde drepturile de autor! Scandal uriaș pe moștenirea cântăreței EXCLUSIV

Lovitură grea pentru sora Denisei Răducu. Adelina nu mai are șanse să primească banii de pe drepturile de autor ale cântăreței care a murit în 2017.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Lucrurile nu merg bine pentru sora Denisei Răducu, în procesul pe care aceasta l-a deschis împotriva a 7 case de producții plus fostul văr și impresar al cântăreței, Liviu Dovleac. Judecătorii au respins capătul de cerere legat de obligarea acestora la plata sumelor încasate cu titlu de drepturi de autor pentru opera Denisei. Magistrații au luat această hotărâre pentru cu Adelina Răducu nu a plătit taxa de timbru aferentă cererii.

Citeste si: ”Vraciul” Denisei Manelista, filmări șmechere cu tipe sexy și mașini de lux! FOTO

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Imagini emoționante din casa Denisei Răducu! Fotografia artistei stă lângă cea cu Arsenie Boca

Citeste si: Mama Denisei Răducu zâmbește din nou! Geta este fericită cu nepoatele în brațe FOTO

Procesul merge însă mai departe iar la finalul acestuia, judecătorii trebuie să decidă cine va încasa drepturile de autor în continuare. Miza este de ordinul sutelor de mii de euro care vin, în cea mai mare parte, de pe conturile de Youtube, unde sunt postate melodiile Denisei. Adelina a cerut ca piesele cântăreței să fie postate exclusiv pe contul oficial al acesteia, administrat în prezent de ea, însă reprezentanții caselor de producție au anunțat că respectivele drepturi le aparțin.

Ce a mai rămas din averea Denisei Răducu?

fara descriere

În acest moment, Adelina Răducu încasează drepturile de interpetare care vin de la CREDIDAM, ea fiind moștenitoarea de drept a acestor drepturi. Totuși, în cazul drepturilor de autor, banii merg la cei care au compus sau produs melodiile respective. Adelina a mai moștenit de la Denisa un apartament în București și o mașină.    

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate