Lovitură pentru Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei! Simina a spus adevărul despre inelul pe care l-a purtat în emisiune

Simina a apărut zilele trecute, la Puterea Dragostei, purtând un inel ce părea a fi de logodnă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Inelul Siminei i-a pus pe jar pe fani, care au crezut că tânăra s-a logodit în secret cu Alex Zănoagă. Ei bine, Simina a dezvăluit adevărul despre bijuteria care a atras atenția telespectatorilor.

fara descriere

”Nu este un inel de logodnă, este de la fostul meu iubit. Îl purtam pe deget pentru că m-am obișnuit cu el”, a spus Simina. Concurenta de la Puterea Dragostei a mărturisit că iubitul ei Alex știe de unde are inelul dar nu este deranjat că poartă din când în când această bijuterie.

Citeste si: Ricardo face dezvăluiri incredibile din casa Puterea Dragostei! ”Ralucăi îi era frică de Bianca”

Citeste si: Promo Puterea dragostei 29 mai. Simina se ceartă cu Zănoagă, el se enervează şi pleacă din casă! "Tu o iei razna, nu mai eşti normal, jur"

Citeste si: Simina și Jador, răfuială la Puterea Dragostei, în culise! Imaginile nevăzute la TV până acum

”Alex știe că inelul e de la fostul meu, dar nu îl deranjează pentru că știe că nu mai am nimic cu el”, a mai si spus Simina.

fara descriere

Simina de la Puterea Dragostei s-a iubit și cu Jador

În casa de la Puterea Dragostei, inițial Simina a făcut un cuplu cu Jador, însă după ce acesta a fost eliminat, s-a apropiat de Alex Zănoagă. Acum, Simina spune că ea și Alex formează un cuplu frumos, că este fericită și că este convinsă că relația lor va continua și în afara casei de la Puterea Dragostei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate