Lovitura pentru Jador. Au apărut imaginile în care Ella ”îl sufoca” în perioada în care era în țară!

În urmă cu câteva zile, Jador a susținut că nu a format un cuplu cu Ella de la Puterea dragostei în țară pe motiv că ea era prea posesivă, iar fanii fetei au încercat imediat să îi demonteze afirmațiile

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Încă de la început între Ella de la Puterea dragostei și Jador a existat o legătură dificilă, cu suișuri și coborâșuri, pe care, probabil, doar ei doi au înțeles-o cu adevărat sau, cel puțin, au acceptat-o! Astfel că, deși au existat multe momente frumoase între ei în show, până la urmă, mândria a primat, mai mereu, în fața iubirii, și întotdeauna la un capăt de drum s-au aruncat numai reproșuri...din ambele părți.

Din păcate, în emisiune, cei doi nu au ajuns la un consens, dimpotrivă, manelistul, după ce a spus despre Ella că o place mult pentru că este ”deosebită, foarte frumoasă, sensibilă și decentă”, a bătut în retragere, mai mult, a spus clar că nu își dorește o legătură amoroasă cu bruneta, întrucât nu poate avea deloc încredere în ea. ”Atunci când trec anii, sufletele şi caracterele sunt cele care rămân şi care contează într-o relaţie de durată, aşa cum visez eu să am. Nu spun că ea nu are un caracter frumos, doar că nu este compatibil cu al meu”, a vorbit clar concurentul de la Puterea dragostei.

fara descriere
Jador, atac dur la Ella! ”Un om care te stresează, un om în care n-ai încredere, cam așa a fost ea” 

Mai mult decât atât, recent, Jador avea să pună capăt tuturor speculațiilor că între Ella și el ar mai fi ceva frumos, prin dezvăluirea făcută, chiar în cadrul emisiunii Puterea dragostei, conform căreia bruneta ar fi mult prea posesivă și ar fi stat practic prea apropiată, fără să îl lase să...respire.

„Nu a mers între noi pentru că am făcut greșeli amândoi. Nu mi-am dorit niciodată o relație în care să nu fiu fericit. E mai bine pentru amândoi să fim separați cu persoane care ne fac fericiți. În concepția mea, amândoi am făcut greșeli foarte grave”, a mărturisit Jador, care a marșat pe faptul că neîncrederea a fost cea mai mare problemă în relația lor. „Un om care te stresează, un om în care n-ai încredere, cam așa a fost Ella. Am avut o relație, să zic așa, sufocantă. Noi merităm să fim fericiți. Au fost niște momente frumoase, dar și o legătură toxică pentru amândoi”, a conchis cântărețul.

Citeste si: Andreea Pirui o atacă dur pe Berna: "Nu o mai copia pe Roxana!" Ce s-a întâmplat între cele două?

Citeste si: Nelson Mondialu aruncă bomba despre finalul emisiunii „Puterea Dragostei” dar și despre despărțirea dintre Ella și Jador: „O femeie pe placul la tot neamul, Ella tu n-ai loc acolo cât e lumea!”

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, mesaj dureros după ce Jador a încheiat relația cu ea: „Nu-mi spune că sunt egoistă”

fara descriere

Jador, imagini șocante în care era ”sufocat” de Ella! ”Săracul baiat” 

Spusele lui Jador au durut-o pe concurentă, dar și pe fanii ei, care, în mod surprinzător, au pus mâna pe un video  pe care l-au prezentat recent pe internet.

Jador este surprins în imagini șocante în care era ”sufocat” de Ella, așa cum povestea el la TV. Clipul a făcut furori pe Instagram și a arătat cu adevărat felul în care stăteau lucrurile, căci, din filmuleț se observă clar că manelistul este cel atras de brunetă și o ține în brațe de drag și nu invers. Poate tocmai de aceea, comentariile oamenilor sunt pe măsură. ”Vai cât de mult îl sufoca Ella pe săracul baiat”, ”Din cauza minciunilor tale, doar tu vei suferi”, ”Ella va trece peste și va fi fericită fără tine”, sunt doar câteva dintre comentarii.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate