Lovitura teribilă încasată de George Stanca înainte să moară! Ziaristul a fost obligat de Tribunal să plătească o sumă uriaşă după un proces pierdut!

Puţini ştiu despre lovitura teribilă încasată de George Stanca înainte să moară.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar care a fost lovitura teribilă încasată de George Stanca înainte să moară. Scriitorul şi jurnalistul a decedat luni, la 71 de ani, în spitalul în care se trata pentru mai multe boli complicate. Ultimii ani din viaţa lui Stanca au fost foarte încordaţi. În decembrie 2013, presa relata că Stanca a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. (vezi ce boală cumplită a avut George Stanca)

Citeste si: Văduva lui Florian Pittiş este în doliu! A murit Jerry Schwarz, unul din cei mai buni prieteni şi colaboratori ai soţului ei: “Adio, Jerry!  Tot cerul e al vostru!”

Citeste si: George Stanca și-a prevestit moartea? A făcut confesiuni tulburătoare înainte de a părăsi această lume : „Am doar regrete”

Citeste si: George Stanca, ultimele cuvinte: "Mi-au scos 500 ml de lichid din plămâni! Nu pot respira, e un coșmar”. Jurnalistul a murit azi la vârsta de 71 de ani

Lovitura teribilă încasată de George Stanca înainte să moară. A fost acuzat că a plagiat o traducere  

El a fost acuzat că a plagiat o traducere a cărţii „Jurnalul”, scrisă de celebrul scriitor rus Lev Tolstoi şi, apoi, a semnat lucrarea cu pseudonim. Curtea de Apel Bucureşti a menținut sentinţa dată, inițial, de magistraţii Tribunalului Bucureşti. Procesul în care parte reclamantă a fost Editura Ideea Europeană, iar Stanca figura ca pârât, a continuat până în 2018, pentru că Stanca a făcut apel.

fara descriere

Lovitura teribilă încasată de George Stanca înainte să moară. Trebuia să plătească aproximativ 10.000 de euro

Aceasta a fost lovitura teribilă încasată de George Stanca înainte să moară. “Obligă pârâtul Stanca Gheorghe să plătească reclamantei suma de 33.884,43 lei reprezentând despăgubiri pentru prejudiciul material. Obligă pe pârâtul Stanca Gheorghe la plata cheltuielilor de judecată către reclamantă în sumă de 13.566 lei”, au decis judecătorii pe 14 martie 2018. Stanca, care trebuia să plătească o sumă importantă, aproximativ 10.000 de euro, a făcut recurs pe 19 iulie 2018, dar nu a mai apucat un nou termen al procesului.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate