Lovitură teribilă pentru Adrian Alexandrov! Logodnicul Elenei Udrea a pierdut un  proces în care a fost implicată firma în care este unic acţionar!

Recent a fost o lovitură teribilă pentru Adrian Alexandrov, care a pierdut un proces în instanţă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că a fost o lovitură teribilă pentru Adrian Alexandrov. Logodnicul Elenei Udrea este asociat unic al firmei "SC General Concept Activ SRL", care are ca obiect de activitate portalurile web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor de internet şi activităţi conexe. Pe 1 august 2018, firma lui Alexandrov a dat în judecată două persoane fizice care figurau ca „debitori” în procesul de „ordonanţă de plată” derulat la Judecătoria Sectorului 1. (vezi cum a atacat-o Victor Becali pe Elena Udrea)

Citeste si: ”Soacra” Elenei Udrea, mesaj trist din Italia: ”Acceptă viaţa aşa cum este ea, pentru că un lucru este sigur: niciodată nu va fi aşa cum o vrei tu!”

Citeste si: Anca Ţurcaşiu a plecat pe urmele Elenei Udrea! Cântăreaţa a ajuns cu soţul ei în Costa Rica, în vacanţă FOTO

Citeste si: Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Lovitură teribilă pentru Adrian Alexandrov: “Respinge ca neîntemeiată cererea de emitere a ordonanţei de plată"

"SC General Concept Activ SRL" figura drept creditor, considerând că avea de recuperat nişte bani. Pe 20 septembrie 2018, judecătorii au amânat pronunţarea unei hotărâri. Aceasta a venit pe 5 octombrie 2018 şi a fost defavorabilă firmei lui Alexandrov. “Respinge ca neîntemeiată cererea de emitere a ordonanţei de plată. Respinge ca neîntemeiată cererea creditoarei de obligare a debitoarei la plata cheltuielilor de judecată. Respinge ca neîntemeiată cererea debitoarei de obligare a creditoarei la plata onorariului avocaţial. Cu drept de a formula cerere în anulare în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea şi motivele de anulare se depun la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, se arată în hotărârea judecătorilor.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate