Lucian Becali versus Floricica Dansatoarea! Ce reactie a avut nepotul lui Gigi Becali cand a vazut-o pe femeie la proteste?

Floricica Dansatoarea a reusit sa devina unul din personajele protestelor de la Cotroceni, dupa ce declaratia ei, in direct, la un post de televiziune, a amuzat o tara intreaga.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereFloricica Dansatoarea si-a crescut cota de celebritate dupa ce a inceput sa tipe si sa huiduiasca, in direct, la un post de televiziune, in timp ce se afla la mitingul de la Cotroceni. (Floricica Dansatoarea a facut senzatie pe internet! A vrut sa danseze senzual, dar a lasat totul la vedere)

Floricica Dansatoarea a facut senzatie pe internet! A vrut sa danseze senzual, dar a lasat totul la vedere

Nepotul lui Becali, cunoscut pentru reactiile sale lipsite de perdea, a ramas pentru prima oara mut de uimite cand a vazut imaginile cu femeie, printre protestatari.
"Bai oameni buni, e reala sau fake?", a scris el in dreptul clipului viralizat.
"Din pacate, e reala si are drept de vot", "Floricica Dansatoarea! Sunt fanul ei nr 1", "Ma jur ca am avut toata noaptea cosmaruri cu Floricica Dansatoarea", au fost cateva din comentariile primite de Lucian Becali la postarea lui.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate