Lucrul de care Cabral se teme de moarte. Doar când se gândește, are un nod în gât: "Mi-e frică de leșin"

Prezentatorul TV nu a reușit să își învingă nici până acum frica de stomatolog.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Cabral adoră sporturile extreme și nu se teme să se avânte în larg chiar și când vreme e capricioasă, dacă simte nevoia de adrenalină. Cu toate acestea, soțul Andreei Ibacka se confruntă o frică inexplicabilă, atunci când vine vorba să meargă la stomatolog.

Citeste si: Cabral s-a împăcat cu fiica lui cea mare, Inoke. De ce nu a vrut să mai vorbească tânăra de 19 ani cu tatăl ei

Cabral: "Mi-e frică de leșin de stomatologi!"

Cabral a trecut printr-o experiență care l-a marcat pe viață, atunci când a fost nevoit să se lase pe mâna stomatologului. Prezentatorul TV a dezvăluit că în urmă cu mai mulți a mers la medic pentru o extracție, însă a căpătat o frică imensă din cauza unui incident petrecut în cabinetul doctorului: "MI-E FRICĂ DE LEȘIN DE STOMATOLOGI! Băi, dar nu că mi-e frică… Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină/ curcan/ struț, îmi transpiră palmele și-mi flutură sufletul, făcându-se mic în trupu-mi firav.

Cabral Ibacka, experiență traumatizantă cu medicul stomatolog

Cabral Ibacka

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Uite… acum că scriu despre asta, am un nod în gât. Totul a început acum mulți ani, când un nene mi-a făcut o extracție. De măsea. De minte. Al treilea molar. Sau cum naiba îl cheamă…Zic nene… că doctor nu era sigur. În primul rând nu mă credea că nu a prins anestezia. Și… ce crezi? Nu prinsese. Peste ani mi-am dat seama că al meu trup de cabanos e rezistent la genul ăsta de păcăleală chimică la dinți și nervi… și refuză să amorțească.

Drept și prin urmare… urăsc sincer și pasional orice idee ca cineva vrea să-mi bage șurubelnițe sau patenți pe la gingii.", a povestit Cabral, pe blogul lui personal.

Cabral se teme de stomatologi

Cabral Ibacka

[Sursa foto: Instagram]

"Mai multe accidente au trecut peste mine"

Deși a încercat să evite cât de mult a putut cabinetul stomatologic, Cabral a recunoscut că unele incidente de care a avut parte de-a lungul timpul l-au forțat să apeleze din nou la specialiști, pentru ca dantura lui să nu aibă de suferit: "De-a lungul

anilor am avut noroc de dinți mișto. De-ai mei zic. Doar că mai multe accidente au trecut peste mine. Și peste ei… de dinți zic.

Citeste si: Cabral și Andreea Ibacka au dezvăluit numele fiului lor! Ce remarcă a făcut un internaut și cum a reacționat prezentatorul TV: „Poate de-afară se vede cumva”

Cel mai mișto a fost cel de ATV de-acum ceva ani, când am reușit să mușc dintr-o stâncă și dintr-un pom. Mămică, da ce-am mai mușcat! Ei bine, de-atunci îmi fac curaj să mă duc la dentist. Vorba vine-mi fac… îmi fac vânt, curaj nu reușesc.", a mai spus soțul Andreei Ibacka, pe blogul lui.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies