Ludovic Orban, acuzații dure pentru premierul Cîțu: “Mulți care spun că îl susțin, de fapt, nu îl consideră capabil să conducă PNL”

Ludovic Orban a vorbit despre premierul Florin Cîțu și despre planurile sale de viitor în PNL.

Autor: Alexandra Gabriela

In articol:

Ludovin Orban aruncă cuvinte grele asupra lui Florin Cîțu și susține faptul că nu are încredere în capacitatea premierului de a conduce un partid, cum este PNL.

Trebuie să știți că nu m-am așteptat ca Florin Cîțu să candideze la președinția PNL. Dimpotrivă, toate discuțiile pe care le-am avut cu el nu puteau să mă conducă la această concluzie.

De asemenea, nu m-am așteptat ca oameni care au fost în echipa de conducere a PNL și au încercat să pună cununa cu lauri pe cap la fiecare victorie a PNL din ultimii 4 ani de zile, acum să spună că președintele nu a avut nicio legătură cu victoriile respective, că președintele nu mai e bun.

Citeste si: Echipa de comunicare a Guvernului se implică în lupta din PNL. Orban reacționează dur: „Cine a folosit bani publici să plece!” Cîțu îi dă replica

Eu le-am și spus că aici lucrurile sunt simple: dacă eu nu mai sunt bun înseamnă că nici voi nu mai sunteți buni, iar dacă voi susțineți că voi sunteți buni înseamnă că și eu sunt bun .” a spus fostul prim-ministru al României.

Citeste si: Cine sunt pensionarii care beneficiază de voucherele din campania „Dar din suflet pentru seniori”. Cererile se depun până pe 13 aprilie- kanald.ro

Citeste si: Imagini impresionante cu Bruce Willis, bolnav de demență. Amănuntul care a îngrijorat pe toată lumea| VIDEO- stirileprotv.ro

Florin Cîțu
Florin Cîțu[Sursa foto: Captură YouTube]

Ludovic Orban îl consideră incapabil pe Florin Cîțu

Președintele PNL a declarat că oamenii care îl susțin pe Cîțu o fac din alte motive, dar nu pentru binele Partidului Național Liberal.

Citeste si: Moțiune de cenzură împotriva Guvernului Florin Cîțu a picat. Ludovic Orban: "Moțiunea de cenzură a fost un balon de săpun"

“Să fim cinstiți și onești: noi știm foarte bine că mulți dintre cei care azi își clamează susținea pentru Cîțu de fapt nu îl consideră capabil să conducă partidul. De fapt, o fac din cu totul și cu totul alte motive decât dorința de a lua o decizie care să facă bine PNL-ului.

Nu cedez (…), indiferent câți vor fi în jurul meu voi da bătălia până la capăt și voi da bătălia cu toată forța pe care o am, voi da bătălia pentru PNL, pentru România.

Îmi doresc un PNL cu oameni pe propriile picioare, un PNL liber, care votează conform propriei conștiințe și conform propriei convingeri și discernământ. ” a mai adăugat Orban.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Cîțu îl atacă pe ministrul Cătălin Drulă: "Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern..."

Florin Cîțu a reacționat după ce Dan Barna a dezvăluit că mersul la mall ar putea fi condiționat de vaccinarea anti-COVID: „Nu are sens să comentăm scenarii”

Florin Cîțu, anunț despre a treia doză de vaccin. Ce se întâmplă de la 1 august

Matilda Pascal Cojocărița a mărturisit ce anume își reproșează ca mamă! „N-am făcut-o din comoditate, am făcut-o pentru că mi-a cerut viața, mi-a cerut cariera!”

Calendar ortodox 18 martie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?

„I-am spus să plece și a plecat la 3 dimineața și s-a ajuns aici, ăsta e caracterul ei.” Fulgy a lansat noi acuzații pentru Bia Khalifa

Un nou scandal în industria muzicală? Adrian Enache și Aurelian Temişan, schimb de replici dure: ”Păi ce să-i fac, dacă e mai sobru”. Ce și-au reproșat și de unde a pornit...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies