Ludovic Orban, amendat cu 3.000 de lei pentru fumat în spații închise și nepurtarea măștii

Ludovic Orban a stârnit controverse după ce a fost pozat într-o ipostază care nu i-a făcut deloc cinste.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Ludovic Orban, amendat cu 3.000 de lei


In articol:

Ludovic Orban a fost amendat cu 3.000 de lei, după ce o fotografie surprinsă cu liderul PNL a scos la iveală mai multe abateri de la lege.
Premierul Ludovic Orban a plătit, sâmbătă, două amenzi în cuantum de 3.000 de lei pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise, informează digi24.

"Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție", arată un comunicat al Guvernului.

Fotografia compromițătoare făcută publică de social-democratul Eugen Teodorovici

Fotografia a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce democratul Eugen Teodorovici a făcut-o publică.

În fotografie apar, într-un birou, Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul economiei, Virgil Popescu, ministrul transporturilor, Lucian Bode, și ministrul de externe, Bogdan Aurescu, care nu poartă măști, unii dintre aceștia fumând.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate