Ludovic Orban, ultimele informații despre starea de sănătate a medicului-erou, Cătălin Denciu: ”Testul COVID din Belgia este negativ”

Premierul României a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a medicului-erou!

Autor: Cristina Cruceru

In articol:

Premierul României, Ludovic Orban, a oferit ultimele informații despre Cătălin Denciu, medicul-erou din Piatra Neamț. Orban a declarat că testul real time PCR făcut medicului Ioan Cătălin Denciu la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles este negativ. Această informaţie a fost confirmată şi de Alina Denciu, soția medicului ars în incendiul din secția ATI de la Piatra Neamț.

Din ceea ce ştim noi, testul real time PCR care i-a fost făcut la spitalul militar din Belgia, este negativ. Probabil la Floreasca nu a fost teste de real time PCR, probabil nu au avut timp de procesare. E posibil să fi fost un test antigen. De altfel, domnul doctor Denciu a contractat virusul şi s-a vindecat şi ca atare are anticorpi. Probabilitatea de a fi pozitiv era foarte mică, dar din informaţiile pe care le avem de la spital, testul PCR este negativ. Domnul doctor Denciu a fost infectat cu COVID-19 şi s-a vindecat. Nu ştiu să vă spun perioada- martie, aprilie, mai, dar a trecut prin boală şi s-a vindecat”, a declarat Ludovic Orban.

Citeste si: Cătălin Denciu, medicul-erou de la Piatra Neamț, reconfirmat cu coronavirus. Acesta a intrat pe dializă în Belgia

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Citeste si: Medicii belgieni au vorbit cu soția medicului-erou de la Piatra Neamț. Care este starea de sănătate a lui Cătălin Denciu

Ba mai mult decât atât, Ludovic Orban a mai spus că „ soţia domnului doctor (Alina Denciu- n.r.) este asaltată de telefoane din partea mass-media şi cred că îi deranjează intimitatea”.

Medicii belgieni țin legătura cu soția medicului-erou

Medicii de la Bruxelles, care se ocupă de Cătălin Denciu, țin legătura cu soția lui Cătălin, medicul-erou de la Piatra Neamț. Cătălin Denciu a fost transportat cu avionul la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles și se află în continuare în stare grav.

„​ Membrii echipei medicale care tratează pacientul român au precizat că, după internarea și evaluarea pacientului, au fost întreprinse toate procedurile specifice bolnavilor arși grav.

Pacientul este în continuare în stare gravă. În cursul zilei de 17 noiembrie a.c. va fi efectuată o examinare specifică (scaner) pentru a se cunoaște cu exactitate profunzimea arsurilor.

Echipa medicală a prezentat soției pacientului, în cadrul unei convorbiri telefonice, starea acestuia, elemente relevante privind rezultatul evaluării medicale și tratamentul aplicat în ultimele 24 de ore. Totodată, a fost stabilită și modalitatea de dialog direct, telefonic, cu familia bolnavului, ori de câte ori este nevoie”, precizează Ministerul Sănătății într-un comunicat.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies