Lui Ricardo de la Puterea Dragostei i s-a furat mașina! Ce a aflat când a sunat la poliție

Ricardo de la Puterea Dragostei a avut parte de o surpriză neplăcută, zilele trecute, când a constatat că i-a dispărut mașina din parcare.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Ricardo de la Puterea Dragostei

Supărată că Ricardo a venit târziu acasă, iubita lui Deea de la Puterea Dragostei, a pus la cale o farsă. Ajutată de tatăl lui Ricardo, Deea i-a mutat mașina iubitului său din locul în care acesta o lăsase cu o seară înainte.

Ricardo de la Puterea Dragostei

Când a coborât în parcarea blocului, Ricardo de la Puterea Dragostei a avut parte de un șoc. După ce și-a căutat mașina prin toată parcarea, și-a sunat tatăl în speranța că acesta îi luase autoturismul să îl ducă la service, apoi a încercat și la prietenul unde fusese cu o seară înainte. Cum nimeni nu știa nimic de mașina lui, Ricardo a decis să sune la 112 să reclame dispariția.

Ricardo de la Puterea Dragostei

”Unde mi-e mașina? Știam că am venit cu mașina aseară și am pus-o acolo unde o parchez de obicei”, i-a spus Ricardo unui prieten, care l-a sfătuit să sune la poliție.

”Am o problemă cu o mașină. Am lăsat-o în fața blocului și vreau să știu dacă ridică comunitarii (n.red poliția locală) mașinile. Nu știu dacă mi-a fost ridicată, pentru că a dispărut”, i-a spus Ricardo la telefon celei de la poliție.

Ricardo de la Puterea Dragostei

Citeste si: Legătura neștiută între Deea de la Puterea Dragostei și Andy de la Survivor: ”Era vânat de fetele de liceu” Dezvăluiri despre tânărul plin de mușchi EXCLUSIV

Citeste si: Simina, mesaj dur pentru Jador de la Puterea Dragostei: ”NU îmi crește nimeni copilul” De la ce a pornit totul

După ceva timp, în care a mai dat câteva telefoane și deja Ricardo intrase în panică, tatăl lui a venit cu mașina. Deea s-a amuzat copios, însă Ricardo abia a reușit să se calmeze. ”Nu am fost atât de bucuros în viața mea. Ce farsă mi-ați făcut voi doi. Acum înțeleg eu de ce stăteai tu cu telefonul așa”, i-a spus Ricardo, iubitei lui Deea.

Ricardo de la Puterea Dragostei

Deea a filmat toată aventura lui Ricardo și apoi a postat video pe pagina ei de pe youtube.

Deea și Ricardo de la Puterea Dragostei au fost descalificați

Deea și Ricardo de la Puterea Dragostei formează un cuplu. Cei doi s-au cunoscut în emisiune, după vacanța de Sărbători, ei nu s-au mai întors în casa Puterea Dragostei. Au fost descalificați, însă s-au mutat împreună și îți trăiesc în continuare povestea de iubire. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate