Luis Lazarus arunca bomba in cazul politistului pedofil! Sufera de o boala grava si s-a folosit de asta pentru a avea anumite beneficii

Autor: A.N.C.
 
Luis Lazarus aduce noi informatii in cazul politistului agresor din lift. Lazarus a dezvaluit ca pedofilul sufera de diabet si s-a folosit de aceasta boala pentru a nu mai fi trimis de Politia Rutiera pe strada, sa dirijeze sau sa dea amenzi, fiind astfel menajat si trimis de la o sectie la alta.
 
 
"Au fost probe, dar si-a retras plangerea. De ce nu a putut sa o violeze pe femeia din 2015? Ea s-a luptat, a intervenit si sotul. El ar fi violat-o, dar nu se astepta sa se intample asa. El nu este doar pedofil, el este agresor. Agreseaza tot ce prinde. El este suspect in 15 pana la 20 de cazuri. A inceput cu o fetita de 7 ani in 2009, apoi una de 14 ani in 2012, a trecut la o femeie in 2015 si acum iar la copilasi. 
 

 

 
Omul este bolnav de diabet. Sa vezi care este strategia. El fiind bolnav de diabet a fost cumva pus la adapost. Ei fac tot felul de delegari. Au pasat de la unul la altul.
In cazul unui viol, victima isi poate retrage plangerea si dosarul se retrage imediat. El era genul care avea prea mult timp liber si avea timp sa gandeasca, insa uitati la ce se gandea. Pe an sunt in jur de 15.000 de infractiuni cu autor necunoscut", a declarat Luis Lazarus. 
 
 
"Mi-a povestit fiica mea ca vine mereu un barbat la ea la scoala.
Inalt si chelios. Se uita mereu dupa o colega. Ii zambea si cauta sa se joace cu ea. Am intrebat-o daca este vreo ruda sau ceva, nimic. Am mers la scoala, dar nu a mai aparut", a mai povestit Luis Lazarus despre un caz de la scoala fiicei sale. 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies