Lumina divină care a apărut din senin la înmormântarea lui Marcel Toader! Toată lumea a fost șocată! Foto

Marcel Toader a fost condus pe ultimul drum, iar inmormantarea s-a decis a avea loc la Cumpăna, lângă tatăl său. Ziua, probabil cea mai tristă din viața mamei lui, o zi neagră, a fost însă luminată de un semn divin.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Suferința celor care, acum, îl conduc pe ultimul drum pe Marcel Toader este una uriașă. Rudele, amicii, apropiații sunt, cu toții, distruși de durerea dispariției lui Marcel Toader, la doar 56 de ani, iar plânsetele lor îl însoțesc pe omul de afaceri.

Citeste si: Marcel Toader, condus pe ultimul drum! Totul despre înmormântarea omului de afaceri, care are loc în comuna constănțeană Cumpăna

Citeste si: Diana Bișinicu, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a aflat că Marcel Toader a murit! ”Am avut noroc că era fetița lângă mine”

Citeste si: Fiul lui Marcel Toader, declarații exclusive despre ce va spune la înmormântarea tatălui său

Cu toții, așa cum ne-a dezvăluit și Diana Bișinicu, se roagă ca Marcel Toader să fie, acum, liniștit, să fie primit în Rai și să stea la dreapta Tatălui Ceresc

Și, parcă, chiar înainte ca sicriul lui Marcel Toader să fie dus spre locul de veci, un semn divin, ca o promisiune a odihnei veșnice, a apărut pe cer. Mai exact, de nicăieri, un nor a trecut prin dreptul Soarelui și, un joc de lumini și-a făcut apariția chiar deasupra cortegiului funerar, parcă arătându-le celor înlăcrimați care se rugau pentru sufletul lui Toader că le-au fost ascultate dorințele, iar regretatul Marcel a fost primit acolo unde îi este locul.

De altfel, lumina divină apărută a fost, imediat, interpretată ca semn de Sus de cei care îl conduc pe Marcel Toader pe ultimul său drum, cu toții fiind convinși, că, acum, omul de afaceri îi privește. ”Porțile Cerului s-au deschis pentru Marcel”, șușoteau cei mai superstițioși din contergiul funerar.

fara descriere

Mai mult, cu toții sunt convinși acum că sufletul lui Marcel Toader este împăcat, mai ales că tradiția spune că, atunci când este soare, e senin, cel trecut în lumea celor drepți nu mai are regrete.

 

Marcel Toader, înmormântat lângă tatăl său

Marcel Toader este condus astăzi pe ultimul drum de către prieteni și familie. Omul de afaceri va fi înmormântat în cimitirul din localitatea Cumpăna, județul Constanța, lângă tatăl său. Mama lui Toader a fost cea care a insistat ca Toader să fie înmormântat ”acasă”. Marcel Toader s-a stins din viață sâmbătă, 3 august, la vila unor prieteni din Periș. Omul de afaceri se afla pe terasa vilei și s-a prăbușit fulgerător din cauza unui stop cardiac. Imediat a fost chemată o ambulanță iar medicii au încercat zadarnic, timp de aproape o oră, să-l resusciteze.

Marcel Toader a mai avut probleme cu inima, însă prefera să nu vorbească despre acest lucru pentru a-și proteja mama. Tatăl afaceristului a murit în urmă cu aproape 15 ani tot din cauza unui infarct. Toader a suferit în 2012 o operație pe cord care a durat 3 ore și în care i s-a montat un stent. Medicii i-au spus atunci că va trebui să-și schimbe modul de viață și să fie mult mai atent la orele de odihnă, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

fara descriere

Marcel Toader a murit la 56 de ani. În tinerețe, Toader a fost cunoscut ca jucător de rugby. El a jucat pentru Steaua București între 1983 și 1987 și a câștigat de 3 ori campionatul României. A jucat pentru naționala României de 30 de ori, pentru care a avut 3 eseuri și 12 puncte marcate. A jucat la Cupa Mondială în 1987 și a marcat împotriva statelor Zimbabwe și Scoția.

În ultimii ani, Marcel Toader a devenit cunoscut ca om de afaceri și personalitate mondenă. A fost căsătorit de 6 ori și are un băiat. Divorțul lui Marcel Toader de Gabriela Cristea și mariajul scurt cu Maria Constantin au ținut primele pagini ale tabloidelor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate