”M-a bătut, m-a amenințat și m-a înjurat”! Lambada a cerut protecția autorităților de frica lui Tzancă Uraganul, dar nimeni nu au crezut-o! Ce a pățit femeia când a ajuns acasă? EXCLUSIV

Înainte ca Tzancă Uraganul să fie bătut în Germania, pe platformele de socializare a circulat o serie de imagini cu Lambada, mama fetiței manelistului, bătută și căzută la pământ.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Lambada, femeia alături de care Tzancă Uraganul are un copil, apare într-o filmare lansată pe internet de Mădălina Miu (soția din acte

a manelistului) lovită și căzută la pământ. Imaginile au stârnit furia familiei Lambadei iar de aici până la violențe nu a mai fost decât un pas. Tzancă s-a apărat spunând că imaginile nu sunt noi ci au fost realizate în urmă cu aproape un an, atunci când abia se căsătorise cu Mădălina.

Lambada a reclamat că a fost bătută și cu un an înainte

WOWbiz.ro a aflat că înainte de acest episod, Lambada a ajuns în fața judecătorului pentru a cere un ordin de protecție, însă acesta a refuzat să i-l acorde. Femeia nu a putut să convingă autoritățile că Tzancă reprezintă un pericol pentru ea, deși a povestit că acesta o mai agresase cu un an înainte.

Lambada

Lambada, filmată în timp ce era bătută

”În motivarea cererii pentru emiterea ordinului de protecție, reclamanta a susținut că a fost lovită, amenințată și înjurată de către pârât, fără a detalia evenimentele reclamate.

Prin prezența sa în fața instanței, cu prilejul interogatoriului administrat din oficiu, reclamanta a relatat că a fost agresată fizic în urmă cu un an, dar de atunci nu s-a mai repetat acest incident. Referitor la motivele pentru care a solicitat emiterea ordinului de protecție, reclamanta a învederat că, în urmă cu câteva zile, cu ajutorul fratelui său, a realizat că, deși se afla de 6 ani într-o relație de concubinaj cu pârâtul, acesta s-a căsătorit cu o altă femeie, reclamanta neavând cunoștință de căsătoria pârâtului”, se arată în dosarul judecat în urmă cu un
an.

Paradoxal, judecătorul a considerat că Tzancă este victima!

Instanța a respins cererea Lambadei, considerând că solicitarea acesteia reprezintă doar un act de gelozie din partea ei. Paradoxal, judecătorul a considerat că Tzancă este de fapt victima, pentru că Lambada a recunoscut că, într-un acecs de furie, i-a dat acestuia o palmă, iar manelistul nu a reacționat ci s-a întors pe călcâie, a urcat în mașină și a plecat.

Citeste si: Selly și Tzanca Uraganu au comis-o! Și-au parcat bolizii de lux unde n-a trebuit și-au ajuns mai vedete decât sunt: ”Își merită locul”

Citeste si: Loredana Chivu se luptă cu kilogramele în plus. „Urmează să fac o operație. Nu este o boală… este o afecțiune”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

”Potrivit lămuririlor oferite în continuare, reclamanta a precizat că, fiind în prezența familiei sale, a avut curajul să îl confrunte pe pârât și i-a cerut explicații cu privire la căsătoria sa. În cadrul discuțiilor contradictorii, reclamanta a menționat că a sărit pe pârât, l-a împins și l-a lovit.

Lambada

Lambada este concubina lui Tzancă de 7 ani

La interpelarea instanței, reclamanta a arătat că, în urma explicațiilor solicitate de către aceasta și a conflictului declanșat, pârâtul nu a reacționat violent, nu a amenințat-o, ci s-a urcat în mașina sa și a plecat”, se mai arată în dosar.

Război deschis între manelist și fratele Lambadei

Nu în ultimul rând, se arată că între manelist și fratele Lambadei, cel despre care s-a spus inițial că l-ar fi agresat pe Tzancă, ar fi existat o relație extrem de încordată.

Citeste si: Cât câștigă Tzanca Uraganu într-o seară. Este unul dintre cei mai bogați cântăreți de manele

”A mai reținut instanța că din ascultarea înregistrării audio trimisă reclamantei de către pârât, rezultă existența unor amenințări explicite, formulate de către pârât la adresa unei persone de sex masculin. La interpelarea instanței, reclamanta a precizat că mesajul i-a fost trimis de către pârât, dar nu îi este adresat reclamantei, ci fratelui său. În continuare, reclamanta a susținut că pârâtul nu are nicio problemă cu reclamanta, însă este nervos în relația cu fratele reclamantei, întrucât îl învinovățește pentru că s-a amestecat în relația sa cu reclamanta”, se mai arată în motivare.

I s-a cerut să aducă dovezi că manelistul a bătut-o

În dosar se arată clar faptul că magistratul care a judecat cazul nu a crezut-o pe Lambada, atunci când aceasta a declarat că a fost agresată. Motivul? Nu a putut proba acest lucru.

Lambada

Și în trecut au apărut imagini cu Lambada desfigurată

”În ceea ce privește împrejurarea relatată de către reclamantă, în sensul că acesta ar fi agresat-o fizic în urma cu 1 an, instanța a reținut că această afirmație nu a fost probată și nu este susținută de nici un mijloc probator, deși sarcina probei incumbă reclamantei, conform art. 249 C.proc.civ. Totodată, instanța a reținut că acest eveniment pe care reclamanta l-a invocat nu constituie temeiul emiterii prezentului ordin de protecție, acesta datează din trecut, neexistând probe certe cu privire la acest comportament”, se mai arată în dosar.

La scurtă vreme după ce a revenit acasă, Lambada a devenit protagonista imaginilor în care zace pe podea, lovită și filmată cu telefonul.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tzancă Uraganul, acuzat că și-a înșelat nevestele cu un celebru transsexual! E informația momentului în lumea manelelor! Scena ar fi fost filmată! Dezvăluiri exclusive

Tzancă Uraganu, la un pas să fie martorul unui măcel! S-a lăsat cu conflict între nuntași după o dedicație: „A sărit aproape toată petrecerea”

Alina Marymar și Tzanacă Uraganu, în război cu Mădălina Miu! Ce acuzații, amenințări și injurii grave și-au adus

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Vestea serii despre Liviu Dragnea! Anunțul cumplit venit chiar acum. ESTE ȘOC TOTAL

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Vladimir Putin a avut cancer în urmă cu mai mulți ani. Cine a făcut dezvăluirea incredibilă

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies