„Mă numesc Angela și îmi caut familia!” Strigătul disperat al unei fete de 21 de ani care nu și-a îmbrățișat mama niciodată

Angela este o fată crescută în Canada, care își caută familia biologică din România. A făcut un apel public, sperând că cineva știe ceva despre mama ei.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Angela s-a născut în România, la sfârșitul anului 1997. A fost transferată, la scurt timp după, într-un spital din Constanța. O familie din Canada a adoptat-o și a crescut-o, dar a rămas cu un mare gol în suflet.

Angela nu și-a cunoscut părinții biologici. Știe că tatăl ei a murit, dar ar vrea să-și întâlnească măcar mama și frații. A transmis un mesaj pe internet prin care le cere celor care știu ceva despre familia ei să o ajute.

„Bună! Îmi cauta familia biologică!!

Mă numesc Angela, am fost adoptată în Canada. Numele dat la naștere a fost COȘNIȚĂ MIHAELA VASILICA. M-am născut pe data de 29 Decembrie 1997 în municipiul CONSTANȚA, România. O scurtă perioadă am fost în grija mamei biologice la spital, până când am fost transferată la un orfelinat de copii din Constanța, după care am fost plasată în grija unei familii materne. Doresc foarte mult să îmi găsesc familia biologică, deoarece știu foarte bine motivul pentru care nu am putut crește alături de ei.

Numele mamei biologice era COȘNIȚĂ MONICA, iar numele tatălui meu, COȘNIȚĂ ROMEO. În perioada abandonului meu, părinții erau în divorț. Recent am apelat și la autoritățile românești de adopție și mi s-a transmis ca mama locuia la o adresă anume, dar că din păcate s-a mutat și nimeni nu știe unde. Ultimul său domiciliu nu mi-a putut fi dat..

O altă informație oferită din partea guvernului este ca tatăl meu biologic, COȘNIȚĂ ROMEO a decedat în anul 2004. Moartea lui a fost înregistrată în Comuna HORIA, Județul Neamț. Mi s-a mai spus ca am 4 frați. Dacă cineva îmi cunoaște mama, frații sau rudele din partea tatălui, va rog sa mă contactați. Mi-ar place așa de mult să-i găsesc!!”, a scris fata pe o pagină de Facebook dedicată copiilor care-și caută părinții biologici.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate