”Măcelarul” Ioanei Condea trăiește în condiții de 5 stele la un penitenciar din Koln! Femeia pe care a bătut-o Robert Tănase a murit după 5 ani de chin

Măcelarul Ioanei Condea trăiește în condiții bune într-un penitenciar din Koln.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Robert Tănase, proxenetul care i-a provocat moartea Ioanei Condea, se bucură de condiții de 5 stele într-un penitenciar din Koln. JUSTIZVOLLZUGSANSTALT JVA KOLN este una dintre cele mai mari închisori din Germania, o țară care a introdus de multă vreme un sistem modern de reeducare și recuperare a infractorilor. La Koln este un penitenciar de maximă siguranță dar chiar și așa cei ”cazați” se bucură de un tratament ”uman”.

fara descriere
fara descriere

Robert Tănase, condamnat pentru moment de tentativă de omor, are propria cameră, televizor, acces la Internet de două ori pe săptămână. Există chiar și o menajeră care vine zilnic pentru a face curățenie. Serviciile medicale sunt la cel mai înalt nivel, o echipă de psihologi lucrează zilnic cu deținuții, iar aceștia au propria televiziune și chiar ocazia de a regiza scurt-metraje despre viața din închisoare.

Citeste si: Cât a costat-o repatrierea pe mama Ioanei Condea? Suma a fost plătită cu greu! Nimic nu era posibil dacă nu primea ajutor de la EI!

Citeste si: Floricica Dansatoarea, mesaj alarmant pe net! ”Sunt disperată, trebuie să mă operez!”

Citeste si: Doliu în lumea muzicii! Chitarist celebru, mort din cauza unui accident vascular cerebral

Deținuții se distrează în weekend la concerte

Mai mult, Tănase are ocazia ca în timpul în care este închis să urmeze o școală de recalificare profesională sau să participe la acțiuni de voluntariat. De asemenea, el se poate reculege la capela închisorii sau poate face sport sau alte activități. În weekend, el are parte inclusiv de concerte sau spectacole organizate de autorități chiar în închisoare.

fara descriere

Robert Tănase a bătut-o pe Ioana Condea până a lăsat-o inconțtientă în 2014. Femeia era obligată de acesta să se prostitueze alături de fosta soție a proxenetului. Ioana nu și-a mai revenit niciodată după bătaia primită iar la începutul acestui an a murit. Cel mai probabil, Tănase va fi rejudecat, de această dată pentru omor.   

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate