Mădălina Crețan, primul interviu după moartea lui Nosfe. Ce planuri de viitor aveau cei doi? „Ne doream foarte mult să…”

Mădălina Crețan, interviu cu suspine despre regretatul său partener de viață.

Autor: Sabrina Saghin

In articol:

Mădălina Crețan  încă îi rostește cu greu numele celui care i-a fost suflet pereche mai bine de 5 ani.

Rapperul a lăsat un gol în sufletul soției sale, iar ea pare să treacă cu greu peste tragedie.

În cel mai recent interviu, Mădălina Crețan a povestit despre relația sa cu soțul ei, dar și ce planuri de viitor aveau. De asemenea, a mărturisit cum a simțit experiența emisiunii culinare și cum a fost să îi fie adversară soțului ei.

Mădălina Crețan, despre experiența emisiunii culinare alături de soțul ei

Mădălina Crețan vede emisiunea culinară la care a participat cu soțul ei, ca o amintire tristă, dar frumoasă alături de cel pe care l-a iubit foarte mult. Se uită cu drag și melancolie la edițiile în care apar cei doi, însă nu poate să nu recunoască că îi este destul de greu.

Mă uit la emisiune pentru că îmi amintește foarte mult de...(o

să fie greu)...îmi amintește cumva de cât de bucuroși eram în perioada respectivă.(...) Prin prisma acestei emisiuni am câștigat niște frați și niște surori. Și îmi dau un vibe pozitiv când îi văd.”, a mărturisit Mădălina Crețan, într-un interviu TV.

Soția lui Nosfe, pregătită să ducă la bun sfârșit toate planurile cuplului

Citește și: Mădălina Crețan, dezvăluiri neștiute despre căsnicia cu Nosfe! Ce a mărturisit, la câteva săptămâni de la moartea artistului? „Nu mai aveam unde să fug, să scap”

Citeste si: ”Drăguțul de el.” Oana Roman a făcut publice mesajele cu Marius Elisei. Ce mesaj dur a primit vedeta- kfetele.ro

Mădălina Crețan a mărturisit că avea planuri mari de viitor cu Nosfe. Pasionați de gastronomie, cei doi aveau în gând să viziteze diferite țări pentru a gusta preparate tradiționale.

Trapperul era plin de viață, visa să încerce cât mai multe lucruri și să își trăiască existență în cel mai aventuros mod posibil.

Acum, partenera vieții lui, simte să ducă la bun sfârșit planurile lor și din dragostea sa pentru artist, să trăiască tot ce ar fi vrut el să trăiască.

Toate lucrurile pe care le aveam în plan să le facem, eu va trebui să le continui.(...) Noi suntem pasionați de mâncare din totdeauna. Și nu neapărat de gătit, gătitul a venit cumva pe parcurs și s-a dezvoltat foarte mult supă ce s-a năsut Iris. Ne place gustul, ne place să încercăm mâncăruri noi. Ne doream foarte mult ca la un moment dat să mergem în diferite țări, unde să mâncăm mâncărurile lor tradiționale. Ba chiar Darius îmi spunea la un moment dat că el ar fi dispus să mănânce și tarantule prăjite și țânțari, doar să încerce, să știe că a făcut-o și pe asta. , a mai spus soția lui Nosfe.

Mădălina Crețan, interviu cu suspine despre regretatul său partener de viață

Mădălina Crețan, interviu cu suspine despre regretatul său partener de viață

[Sursa foto: Instagram]

Mădălina Crețan și Nosfe, a doua șansă în emisiunea culinară

Citește și: Ce i-a spus fiica lui Nosfe mamei sale, la o lună de la moartea artistului? Mesajul sfâșietor al micuței Iris: „Degeaba am sănătate dacă nu am familie”

După ce au fost eliminați din emisiunea culinară, Nosfe și soția lui au fost demoralizați și nu și-au mai vorbit o zi întreagă. Cu toate acestea, Mădălina Crețan simțea că nu acolo se sfârșește drumul lor și merită o a doua șansă.

A fost un moment foarte frumos pentru noi, atunci când ne-au chemat înapoi. Ba chiar ne-am simțit speciali.(...) Singurul lucru pe care mi-l aduc aminte foarte clar este că de fiecare dată când trăiam jurizarea, îmi doream să câștige echipa mea, dar mai mult îmi doream să câștige echipa lui pentru că știam că dacă mă duc eu la duel, am mai multe șanse să mă salvez decât el. , a mărturisit Mădălina Crețan.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 10. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

Mesajul dureros transmis de soția lui Nosfe, pe internet, la scurt timp după moartea artistului: „N-ai înțeles o secundă....”

„Încă un mod prin care ne-am spus te iubesc” Mădălina Crețan, mesaj sfâșietor după ultima apariție la televizor a lui Nosfe. Regretatul artist participase la un show culinar

„Privighetoarea Banatului” s-a stins din viață. O îndrăgită cântăreață de muzică populară a murit după o lungă suferință: „Era un om cu un suflet minunat și cu o voce de aur”

Vladimir Putin e PE MOARTE! E cutremur total la MOSCOVA. Medicii au...

”În felul ăsta descoperă oamenii cât de ciudat sunt.” Mădălin Ionescu, declarații despre artista cu care ar fi făcut marele pas, dacă Cristina Șișcanu nu apărea în viața lui

Alertă pentru părinți și elevi! Brambureală totală cu vacanțele

„Încă un mod prin care ne-am spus te iubesc” Mădălina Crețan, mesaj sfâșietor după ultima apariție la televizor a lui Nosfe. Regretatul artist participase la un show culinar

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies