Vedete

Mădălina Ghenea, mesaj după ce s-a aflat că s-ar fi despărţit de Matei Stratan: „Cel mai greu este... “

Mădălina Ghenea a reacţionat zilele trecute, după ce s-a spus că s-ar fi despărţit de iubitul căruia i-a dăruit o fiică. A negat cu vehemenţă faptul că şi-ar fi părăsit fiica, însă n-a vorbit niciun moment despre tatăl copilului ei. Totuşi, ea ar fi transmis un mesaj cu subînţeles înainte de a se afla de separare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Mădălina Ghenea, mesaj  după ce s-a aflat că s-ar fi despărţit de Matei Stratan: „Cel mai greu este... “

Mai exact, în urmă cu câteva săptămâni, ea ar fi scris un mesaj emoţionant, pe care mulţi nu l-au înţeles la momentul respectiv.

“Cea mai grea cale este să fii de unul singur, să te descurci singur. Dar dacă accepţi, vei deveni cel mai puternic", a scris Mădălina Ghenea.De asemenea, după ce s-a aflat de separare, ea a ţinut să explice că  are grijă de fiica ei, după ce a fost acuzată, că ar fi plecat în Italia fără ea. "Această insinuare extrem de gravă este contrară adevărului. Copilul meu a crescut în permanenţă sub supravegherea mea directă, cu ajutorul mamei mele. Mi+am dedicat întreaga atenţie şi pricepere în sprijinul creşterii fiicei mele şi nu pot nici măcar concepe ideea de a abandona supravegherea ei în favoarea altor persoane. De asemenea, nu am plecat nici în Italia, nici altundeva în străinătate, copilul meu aflându-se sub supravegherea mea în casă", a transmis Ghenea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune