Vedete

Mădălina Ghenea, mesaj emoţionant pentru fiica ei: “Persoanele te vor părăsi, dar...”

Mădălina Ghenea îşi concentrează toată atenţia asupra fiicei sale, iar în urmă cu puţin timp a făcut public un mesaj emoţioant.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


 

Mădălina Ghenea, mesaj emoţionant pentru fiica ei: “Persoanele te vor părăsi, dar...”


S-a spus că îşi neglijează fiica şi continuă să se concentreze pe carieră, iar Mădălina Ghenea vrea cu orice preţ să dovedească contrariul. De curând, ea a făcut public un mesaj emoţionant, ce-i este dedicat micuţei.

"Sper că te îndrăgosteşti cu viaţa, în sine. Sper că vei călători prin întreaga lume, vei sta într-o cafenea şi vei vorbi cu un străin. Sper că vei merge la muzee, spectacole şi să vezi filme străine şi independente. Sper că vei culege flori şi vei citi cărţi, vei privi apusul şi stelele şi vei realiza că viaţa este mult mai importantă decât un simplu mesaj de la persoana pe care o placi.

Nu-ţi vei mai aminti de acel băiat. Sper că vei avea cei mai tari prieteni şi cele mai frumoase amintiri, fie că sunt bune sau rele. Sper că vei face fotografii şi vei ţipa de fericire şi vei cânta melodiile tale preferate pe ringul de dans. Sper că vei sări într-un lac, o piscină, râu sau ocean şi nu-ţi vei face niciodată griji pentru cum îţi stă părul.

Sper că vei râde până te va durea burta, stomacul şi îţi vor curge lacrimi de la râs şi bucurie. Sper că vei sta într-un lan şi vei privi stelele alături de persoana pe care o iubeşti, dar care te iubeşte şi pe tine, la rândul său. Să te iubească din toată inima. Sper că vei cunoaşte diferenţa dintre spectator şi cel care se ridică în picioare şi ia parte la acţiune.

 


Să ştii că dacă priveşti altfel, poate fi egalat cu o greşeală. Sper că, în loc să te gândeşti la schimbări, tu să fii schimbarea de care lumea are nevoie. Sper că vei fi mereu blândă cu persoanele din jurul tău şi excepţională cu tine însăţi. Să ştii că anumite persoane te vor iubi, indiferent de ceea ce vei face. Trebuie să ştii că persoanele te vor părăsi, dar altele vor rămâne în viaţa ta.

Sper că eşti mândră de tine. Mai mult decât atât, sper că vei dansa de parcă nimeni nu te priveşte, vei cânta de parcă nimeni nu te aude şi vei iubi de parcă n-ai fi niciodată rănită. Sper ca cea mai bună zi din trecut să-ţi fie cea mai grea zi din viitor.

Vreau să ştii că mereu te voi proteja. Mereu vei fi iubită. Sper că nu te vei îndoi niciodată de tine. Sper să-ţi aminteşti mereu cine eşti, iar dacă uiţi, ai o <<bestie>> care să-ţi amintească. Sper că ştii cum să-ţi hrăneşti sufletul, atunci când trebuie şi sper să ai încredere în tine mereu. Şi, mai important de atât, sper că ştii când să rămâi lângă cineva"
, a postat Mădălina Ghenea pe contul personal de socializare.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune