Madalina Manole s-a certat cu parintii pentru ca s-a maritat cu Serban Georgescu:„Manole ce-a facut? S-a luptat cu lumea din jur"

Acum aproape 25 de ani, Madalina Manole s-a certat cu parintii pentru ca s-a maritat cu compozitorul Serban Georgescu.

Autor: Matei Vaihan

Pentru ca oamenii aveau prejudecati, Madalina Manole s-a certat cu parintii pentru ca s-a maritat cu Serban Georgescu, compozitorul care era cu 15 ani mai in varsta decat cantareata. Cei doi s-au insurat in 1994, insa au divortat in 2003. „O aberatie pe care am auzit-o era ca eu l-am luat pe Serban din interes. Cind l-am cunoscut pe el, eu lucram la aeroport, eram studenta, aveam de gind sa ma perfectionez in meseria pe care o practicam, una dintre cele mai frumoase, dar si plina de raspundere”,

a dezvaluit Madalina Manole intr-un interviu din revista Tango.( vezi cine are grija de averea lasata de Madalina Manole fiului ei)

Madalina Manole s-a certat cu parintii pentru ca s-a maritat:  „Nu eram una de pe strada"

„Nu eram una de pe strada sau o dizeuza dintr-un bar, vreo ratata. Aveam viata mea, drumul meu. Daca ar fi fost vreun interes la mijloc, dupa ceva ani, cind incepusem sa cistig bani buni din concerte, puteam bine-mersi sa-mi pun banii intr-un cont si sa plec de linga el. In schimb, Manole ce-a facut? S-a luptat cu lumea din jur si cu o groaza de prejudecati si de birfe pentru omul iubit, incepind cu parintii cu care m-am certat teribil si sfirsind cu toata lumea muzicala care ne birfea”, a mai marturisit „Fata cu parul de foc”.

Madalina Manole s-a certat cu parintii pentru ca s-a maritat. "F iecare zi a avut agonie si extaz"

Fanii au aflat ca Madalina Manole s-a certat cu parintii pentru ca s-a maritat. Ea a spus ca nu avea mereu parte de dragoste: „Erau momente in care o primeam si momente in care n-o primeam. In toti acesti 15 ani de casnicie, fiecare zi a avut agonie si extaz.

Erau momente in zi in care il adoram si alte momente in care l-as fi impuscat. Asta cind facea lucruri cu care nu eram de acord, pe care nu mi le puteam explica”. Dupa divortul de Georgescu, Madalina s-a maritat cu Petru Mircea. Ea s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar in ziua in care implinea 43 de ani.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies