Maestrul Mitica Popescu, din ce in ce mai singur! Anul trecut l-au parasit cei mai buni prieteni! Beligan, Papaiani si Moraru au trecut in nefiinta!

Mitica Popescu, unul dintre cei mai indragiti actori romani, a ramas vaduv in urma cu 16 ani, iar de atunci viata lui si-a pierdut din stralucire.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Maestrul Mitica Popescu, din ce in ce mai singur! Anul acesta l-au parasit cei mai buni prieteni! Beligan, Papaiani si Moraru au trecut in nefiinta!
Mitica Popescu, unul dintre cei mai indragiti actori romani, a ramas vaduv in urma cu 16 ani, iar de atunci viata lui si-a pierdut din stralucire. maestrul in varsta de 78 de ani si-a adorat sotia si a declarat de multe ori ca si-ar fi dorit sa "plece" inaintea ei. Dupa evenimentul dramatic, protagonistul nostru s-a refugiat in meseria lui, dar si in carciuma lui preferata de cartier unde seara de seara isi incanta amicii cu intamplari povestite cu un talent naratorial greu de egalat. Anul ce se va incheia in curand a insemnat o povara pe sufletul marelui actor, acesta primind numai vesti dureroase. Trei prieteni de suflet si parteneri de scena de care-l leaga amintiri de neuitat au plecat in lumea celor drepti. La priveghiul lui Marin Moraru l-au podidit a plans incontinuu si nu a fost in stare sa vorbeasca, iar dupa ce si-a luat "adio" pentru totdeauna de la Sebastian Papaiani, s-a retras intr-un loc retras si a fumat tigara dupa tigara in incercarea de a se mai linisti.

fara descriereMaestrul in varsta de 78 de ani si-a adorat sotia, pe marea actrita Leopoldina Balanuta, si a declarat de multe ori ca si-ar fi dorit sa "plece" inaintea ei.

Dupa pierderea acesteia, protagonistul nostru s-a refugiat in meseria lui, dar si in carciuma sa preferata de cartier unde seara de seara isi incanta amicii cu intamplari povestite cu un talent naratorial greu de egalat.fara descriere

Anul ce s-a incheiat de curand a insemnat o povara pe sufletul marelui actor (vezi imagini geniale cu el, la un birt de cartier), acesta primind numai vesti dureroase.

Trei prieteni de suflet si parteneri de scena de care-l leaga amintiri de neuitat au plecat in lumea celor drepti. La priveghiul lui Marin Moraru a plans incontinuu si nu a fost in stare sa vorbeasca, iar dupa ce si-a luat "adio" pentru totdeauna de la Sebastian Papaiani, s-a retras intr-un coltisor si a fumat tigara dupa tigara in incercarea de a se mai linisti.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate