Magda Ciumac, cu o cicatrice ciudata la mana!

Vedete

Magda Ciumac, cu o cicatrice ciudata la mana!

Magda Ciumac si-a aratat fara sa vrea semnele pe care le poarta pe maini.

Magda Ciumac, cunoscuta publicului larg de pe vremea cand participa in emisiunile lui Dan Diaconescu, de la OTV, prezinta o serie de cicatrici la incheietura mainii.

 

Citeste si: Magda Ciumac i-a facut un cadou de lux fiului ei, doar pentru ca a terminat clasa a 4-a! A platit un pret urias si a facut dovada cu bonul fiscal: “Pentru gainile si saraciile ce-mi poarta grija mea si a banilor mei!”

Ajunsa zilele trecute la spital, pentru o urgenta medicala, Magda Ciumac s-a fotografiat in camera de garda, cand primea ingrijiri medicale pentru afectiunea sa cardiaca. Din pacate, fosta sotie a lui Tolea Ciumac a publicat pozele pe o retea de socializare, lasand sa-i scape un detaliu important.

La una dintre incheieturile mainii, Magda Ciumac prezinta cicatrici, semne care, cel mai probabil, au fost cauzate de o incizie care s-a vindecat greu.

Semnul se poate observa la incheietura mainii, in zona venelor si a starnit multe semne de intrebare in randul fanilor Magdei Ciumac. Ca sa mascheze cicatricea, bruneta si-a tatuat numele fiului ei in aceeasi zona.