Magda Ciumac, tratata ca o regina de partenerul ei de viata! Bruneta a primit un munte de cadouri. Iata-le!

De cand a divortat de luptatorul Tolea Ciumac si si-a luat viata in propriile maini, Magdei Ciumac ii merge totul ca pe roate.

Autor: S.A., G.G.

Nivelul de trai al Magdei Ciumac a crescut spectaculos, la fel si calitatea hainelor pe care ea le imbraca, iar vizitele peste hotare in tari precum Emiratele Arabe, Italia si Spania au devenit pentru ea, ceva la ordinea zilei.

Citeste si: Magda Ciumac, reactie furibunda la adresa celor care se iau de felul in care arata: ”Eu nu-mi astept barbatul cu zilele de la c....e, imi cresc singura copilul de 11 ani!”

Ce mai incolo si incoace, Magda Ciumac se poate spune ca a pus mana pe closca cu puii de aur sau ca a gasit barbatul perfect care o pretuieste la adevarata sa valoare.

Zilele trecute, intoarsa dintr-o alta deplasare prelungita in strainatate, Magda Ciumac a fost asteptata acasa, de iubitul ei, cu o gramada de cadouri unul mai interesant ca altul.

Astfel, bruneta a primit un parfum, un telefon mobil de fite, produse de make-up de calitate superioara si un accesoriu deosebit din aur alb, in forma de trandafir. In plus, pe drumul de la intrarea in casa, partenerul Magdei Ciumac a aranjat pe o parte si pe alta ghivece cu zeci de Craciunite, simbolul sarbatorilor de Craciun. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies