Magistrații au decis! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, complicele lui

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, complicele lui, sunt în continuare în arest preventiv.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Magistrații au decis! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, complicele lui

Pe data de 15 ianuarie a acestui an, DIICOT a trimis către Tribunalul Olt un rechizitoriu prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculapți din cazul Caracal, Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu. În dimineața zilei de vineri, 7 februarie, ei s-au prezentat în fața magistraților.

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu rămân în arest preventiv în continuare. Măsura poate fi contestată în 48 de ore de la comunicare.

„În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei și a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică și Serviciului de îndrumare și control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul ‘Caracal’ întrunește condițiile legalității și temeiniciei, că au fost respectate dispozițiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă și există probele necesare și legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al PICCJ, domnul Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul.

Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G (n.red. – Dincă Gheorghe). pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol. De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”, a precizat DIICOT, într-un comunicat.

Magistrații au decis! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, complicele lui

Ce tatuaj are Gheorghe Dincă în zona intimă

La examenul fizic efectuat la SJML Olt, dr. Cărtărescu Alin a consemnat faptul că Gheorghe Dincă are un tatuaj în zona intimă. Mai exact, pe organul genital, „monstrul din Caracal” și-a tatuat cuvântul „LUX”, potrivit Spynews. Întrebat ce semnificație are tatuajul, criminalul a spus: „Eram tineri şi proşti”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate