Magistrații au decis! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, complicele lui

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, complicele lui, sunt în continuare în arest preventiv.

Autor: M.B.

In articol:

Magistrații au decis! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, complicele lui
Magistrații au decis! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, complicele lui

Pe data de 15 ianuarie a acestui an, DIICOT a trimis către Tribunalul Olt un rechizitoriu prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculapți din cazul Caracal, Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu. În dimineața zilei de vineri, 7 februarie, ei s-au prezentat în fața magistraților.

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu rămân în arest preventiv în continuare. Măsura poate fi contestată în 48 de ore de la comunicare.

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei și a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică și Serviciului de îndrumare și control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul ‘Caracal’ întrunește condițiile legalității și temeiniciei, că au fost respectate dispozițiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă și există probele necesare și legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al PICCJ, domnul Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul.

Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G (n.red. – Dincă Gheorghe). pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol. De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic

de minori”, a precizat DIICOT, într-un comunicat.

Magistrații au decis! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, complicele lui
Magistrații au decis! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, complicele lui

Ce tatuaj are Gheorghe Dincă în zona intimă

La examenul fizic efectuat la SJML Olt, dr. Cărtărescu Alin a consemnat faptul că Gheorghe Dincă are un tatuaj în zona intimă. Mai exact, pe organul genital, „monstrul din Caracal ” și-a tatuat cuvântul „LUX”, potrivit Spynews. Întrebat ce semnificație are tatuajul, criminalul a spus: „Eram tineri şi proşti”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Criminalul din Brașov care și-a ucis soția și cei doi copii se războiește cu socrii! Florin Buliga nu vrea să le plătească despăgubiri EXCLUSIV

Amănunte zguduitoare din raportul medicului legist! Cum s-a aflat ADN-ul Alexandrei Măceșanu: ”Cei 7 dinți măcinați, amestecați împreună…”

Scandal uriaș în lumea fotbalului! Divorțul e inevitabil! Un portar de națională și-a scos din minți soția EXCLUSIV

Alina Sorescu și-a luat fetele și a plecat, în plin proces de divorț

Dezvăluiri cutremurătoare despre crima de la Bascov! Adevăratul motiv pentru care criminalul și-a ucis familia

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Marele regret al Elenei Udrea. Ce nu o să-i spună niciodată fiicei sale

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies