Mai rău de atât, nu se poate! Mario Fresh, și bătut, și fără haine la Mamaia. Ce și-a pierdut artistul după scandalul uriaș de pe litoral

După scandalul uriaș din parcarea clubului din Mamaia, Mario Fresh a ieșit cel mai șifonat, cu maxilarul ”deranjat” și problemele mari cu spatele, dar i-a ”dispărut” și haina de firmă pe care o avea la el

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Duminică, la orele patru dimineața, Mario Fresh și Jador au fost bătuți crunt sub privirile îngrozite ale Alexiei Eram, care a asistat neputincioasă la întreaga scenă. De altfel, iubitul său a ieșit cel mai șifonat dintre toți în urma altercației, așa că spaima a fost cu atât mai mare pentru fiica Andreei Esca.

Poate din acest motiv, Alexia i-a șocat pe toți când a început să strige disperată după ajutor, spunând că atacatorii i-au amenințat cu...săbiile!

fara descriere
Mario Fresh a ieșit cel mai șifonat din altercație

Până au intervenit oamenii legii, indivizii agresivi au avut suficient timp să îi aplice lui Fresh doi pumni în maxilar, moment în care a căzut și a fost luat la șuturi de agresori. Mai mult decât atât, a doua zi după incident, persoane de la club au dezvăluit faptul că Mario Fresh a rămas și fără o bluză de firmă, care ar fi dispărul în altercație. ”A întrebat de ea, dar nu a găsit-o nimeni!”, au comentat surse de la fața locului.

Citeste si: Jador a spus totul despre bataia pe care a luat-o la mare. Cine i-a atacat pe artist si pe Mario Fresh

Citeste si: Dezvăluiri! De ce ar fi luat bătaie Jador și Mario Fresh, de fapt, după ce au plecat din clubul din Mamaia! Totul a pornit de la o femeie: „Bă, Jador, cine te crezi?”

Citeste si: Nelson Mondialu aruncă BOMBA despre bătaia pe care au încasat-o Jador și Mario Fresh. Ella, implicată în scandalul momentului? „Știa tot. Ea a sunat și i-a zis să îl maltrateze pe Jador”

fara descriere

Mario Fresh a rămas fără o bluză de fițe după bătaia primită la Mamaia!”Așa e să fii cântăreț în România” 

Mario Fresh a rămas fără o bluză de fițe după bătaia primită la Mamaia, dar și cu mari regrete. Așa e să fii cântăreț în România. Îți iei mare bătaie când ieși din club, cu gânduri pașnice, spre hotel. Vă povestesc eu...”, a fost mesajul pe care l-a lansat Mario Fresh pe pagina sa de Instagram. După câteva ore de la publicarea acestor declarații, când toată lumea se aștepta ca artistul să facă lumină în acest caz, a ales să tacă, ba mai mult, a șters și postările făcute inițial. Nu același lucru l-a făcut însă și Jador, care a confirmat totul, mergând pe ideea că persoanele publice nu sunt respectate în România.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate