Maia Morgenstern a trăit momente de groază la repetițiile de la teatru din timpul pandemiei de coronavirus: “Abia dacă puteam respira. Am și cântat cu mască pe față. M-am sufocat”

Maia Morgenstern a fost îngrozită în timpul repetițiilor de la Teatrul Evreiesc.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Maia Morgenstern a fost îngrozită în timpul repetițiilor de la Teatrul Evreiesc.


In articol:

Maia Morgenstern a fost îngrozită în timpul repetițiilor din această perioadă. Celebra actriță, care este manager la Tetarul Evreiesc, a început să se ducă la repetiții alături de colegii ei, dar a fost lovită din plin de atmosfera sumbră din instituție. (vezi ce a făcut Maia Morgenstern în timpul izolării la domiciliu)

Citeste si: Maia Morgenstern, ipostază incredibilă! Uite cum a fost surprinsă! FOTO

Citeste si: Maia Morgenstern stă acasă cu fostul ei soț, un actor celebru, de care a divorțat acum 20 de ani: ”Zâmbet cu magnoliu și găleată!” FOTO

Citeste si: Nicușor Dan, criticat și amenințat de membri ai Plus și ai USR - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Casa Oanei Pellea este plină de căţei! Vezi cum au ocupat canapeaua actriţei!

“Am fost in teatru. Am fost la teatru, în teatru. La muncă. În Teatru miroase a spirt și clor. În Teatru miroase a spital. Am muncit ce aveam de muncit în teatrul cu miros de spital, cu mască pe figură. Așa TREBUIE. Abia dacă puteam respira. Am și repetat. Am și cântat cu mască pe față. M-am jucat cu masca pe figură. Am vrut să fac glume cu mască. M-am sufocat.”, a postat Maia.

Maia Morgenstern a fost îngrozită în timpul repetițiilor: "Acum miroase a spirt și clor"

„Ce FRUMOS știm noi să descriem în versuri albe, fără rime, dar cu ritm ascuns, precis ca bătăile inimii, cum știm noi să descriem parfumul misterios al scenei... care ne îmbăta până la pierderea simțurilor, a uzului rațiunii! Acum miroase a spirt și a clor, a spital. E pustiu. Și ne ferim unii de alții. Cum se poate!?”, a continuat actrița.

„Nici măcar umbră cu umbră să nu se atingă. Nici urmele pașilor să nu se amestece, să nu se suprapună.Da, era prea mult. Prea zgomotos, fără formă, fără fond. Inflație goală și zornăitoare.Acum tăcerea miroase a spirt și clor. E liniște.„Dar instituiți o dată starea de urgență!” se striga.Bine. Acum miroase a spirt și clor. Steril.”, a încheiat Maia Morgenstern.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mesaje de ,,La Mulți Ani!” de Sfântul Nicolae

NENOROCIRE în România! Un parlamentar a anunțat ce ne așteaptă: Recesiune mai mare decât acum 90 de ani

Horoscop rune 7-13 decembrie. Mihai Voropchievici, previziunile săptămânii pentru fiecare zodie în parte

Oana Pellea îi sfătuieşte pe fani să nu vină la spectacolul de teatru în care joacă: “Piesa este absolut de nesuportat. Este un spectacol de şoc şi groază. Actorii (adică noi)...

Zi mare pentru Florin Piersic! Marele actor și-a sărbătorit soția FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies