Maia Morgenstern, amenințată cu moartea într-un mesaj semnat de partidul AUR

Actrița Maia Morgenstern a fost amenințată cu moartea într-un mesaj trimis către Teatrul Evreiesc de Stat.

Maia Morgenstern a fost amenințată cu moartea
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Prin intermediul unui mesaj trimis către Teatrul Evreiesc de Stat, Maia Morgestern a fost amenințată cu moartea. În urmă cu câteva zile, cunoscuta actriță a povestit că în timpul unei întâlniri la care au participat directori de teatre și de instituții de cultură, a asistat la un moment când cineva a rostit o replică antisemită.

Mai mult, Maia Morgestern a publicat pe rețelele sociale două capturi de ecran cu e-mailul care conține amenințări la adresa ei. În imaginile postate de actriță vedem că mesajele au fost semnate din partea partidului AUR.

„Concret, am fost invitată oficial la o întrunire pentru directori de teatre și instituții publice de cultură, sub genericul: Vocea teatrului licean bucureștean. Lucru mare, oficiali. Chestiuni importante la ordinea zilei. Ajung cu câteva minute mai devreme. Directori, consilieri, reprezentanți. Pășesc zâmbitoare către colegii mai mari, să-i salut, să le dau binețe. Și iată ce-mi aud urechile: „Hai s-o facem așa, jid…” – ooops, eu n-am voie să scriu cuvântul acela (că-mi șterge FaceBook postarea), este permisă doar pronunțarea.

Citeste si: Maia Morgenstern, mesaj după 40 de ani de activitate! "Acum aștept pensia. Merit!"

Am încremenit. Ce-ați spus? Răspunsul a venit promt, relaxat: „Hai, nu te mai supăra. Am spus așa în glumă…” Nu, nu pot să nu mă supăr! Nu când îl pronunță oameni de cultură. Nu când este pronunțat într-un cadru oficial. Și nimeni n-a părut deranjat. În afară de mine, căci am ajuns, normal, să mă simt eu deplasată că m-a lovit o scîrbă fără margini. Nu. Nu accept! E grav.

E urât. Sunt rănită. Tremur”.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Maia Morgenstern a făcut public mesajul cu amenințări
Maia Morgenstern a făcut public mesajul cu amenințări

Președintele AUR se dezice și condamnă amenințările transmise actriței Maia Morgenstern

La rândul lor, membrii partidului AUR au luat act cu stupefacție de atacul degradant, antisemit și suburban la adresa doamnei Maia Morgenstern. Imediat după ce actrița a făcut public mesajul cu amenințări, președintele formațiunii politice, George Simion, a transmis un comunicat

de presă, spunând că condamnă acest atac.

Citeste si: Maia Morgenstern, apariție de senzație alături de Ovidiu Lipan Țăndărică la Cluj! Ce spectacol emoționant au pus în scenă cei doi artiști

„Suntem consternați în fața acestei intoxicări pe care o considerăm incalificabilă! Este de domeniul evidenței că acest incident trist, survenit în chip programatic cu ocazia Paștelui evreiesc, este o intoxicare care trebuie pedepsită în cel mai aspru mod. Dorim să informăm opinia publică din România că cetățeanul numit Andrei Illarie NU este membru al Alianței pentru Unirea Românilor. Cerem organelor abilitate să se sesizeze, să identifice, să ancheteze și să pedepsească făptașul cu celeritate”, a declarat George Simon.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Maia Morgenstern a anunțat că ”așteaptă pensia”! Anul trecut, actrița a câștigat 170.000 de euro

Maia Morgenstern, mesaj după 40 de ani de activitate! "Acum aștept pensia. Merit!"

Maia Morgenstern, oprită în trafic și umilită de către un polițist! Cum a avut loc toată scena

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Bill Gates se pregătește de o super lovitură! Doar unul ca el s-ar fi putut la așa ceva. E vorba de o lupă gigantică

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Imaginile ruşinii. Familia Regală, jignită în ultimul hal chiar la funeraliile Prinţului Philip

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies