Maia Morgenstern reacționează, după ce Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici: „Ce să cauți tu la plajă?”

Maia Morgenstern și George Buhnici

Vedete

Maia Morgenstern reacționează, după ce Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici: „Ce să cauți tu la plajă?”

Maia Morgenstern le răspunde lui Buhnici și Marinei Almășan, după ce au jignit femeile cu celulită și vergeturi.

Cu câteva săptămâni în urmă, aflat la un festival de muzică pe litoral, George Buhnici a oferit o serie de declarații, pentru un post TV, acolo unde a abordat un subiect sensibil, referitor la femeile care au vergeturi și celulită, considerând că multe reprezentante ale sexului frumos nu au grijă de corpurile lor.

Imediat după afirmațiile controversate ale expertului în tehnologie, mai multe persoane publice au făcut postări pe rețelele de socializare și au vorbit în mediul online despre derapajul bărbatului.

Chiar dacă o țară întreagă l-a judecat pe Buhnici pentru cele spuse, recent, Marina Almășan a sărit în apărarea acestuia, fiind de acord cu afirmațiile bărbatului.

Citeste si: Top vedete care au avut derapaje în spațiul public! Ei sunt cei care au zguduit internetul înaintea lui George Buhnici. Cât i-a costat și cum au dres-o

În același timp, cu o serie de declarații privind acest subiect a venit și celebra actriță, Maia Morgenstern, care a fost în dezacord total cu afirmațiile despre femeile cu forme, făcute de Buhnici și Marina Almășan.

„Avem dreptul la propriile noastre plăceri”

În stilul său caracteristic, Maia Morgenstern a făcut o serie de declarații despre subiectul care a ținut primele pagini ale ziarelor săptămâna aceasta, respectiv acela despre afirmațiile controversate făcute de George Buhnici, despre femeile care au vergeturi și celulită.

„Păi ce să cauți tu la plajă? Ce fel de distracție e asta? Să te înghesui cu toți…Doamne iartă-mă! Să te stresezi? Să te enervezi? Să te și…îmbolnăvești de atâta…cum sa zic io?!”  Dezgust.

Căci da, avem dreptul la propriile standarde. Avem dreptul la opinie. Avem dreptul la propriile noastre plăceri. Și neplăceri.  Păi nu mai bine le evităm? Neplăcerile, zic. Dacă se poate?!? Păi să ne oribilăm noi??? Scuze, cum ziceți că se zice?!? Oripilăm. Ah, oripilăm, bine.  Sau epilăm?!?! Că nu-mi aduc aminte bine…Să nu vorbim urât, că nu șade frumos obrazului. Să ne purtăm frumos, să ne exprimăm civilizat. Și dacă nu putem încă, n-are nimicutza.  Ne mai civilizăm un picuț.
Uite, de exemplu putem să vizităm muzee. Să ne clătim ochii cu ce e mai frumos pe lumea asta. Cu opere de artă ce corespund standardelor noastre estetice. Etice sau estetice? Estice?!? Nu-mi mai aduc aminte bine…în fine. 
Avem lucrări celebre, opere de artă ale marilor maeștri ai artelor frumoase – nemuritori, nemuritoare. Artă. Cultură. Altceva, zic. Iată, de pildă, tabloul „Cele trei grații”. Rubens. Pictorul.  Tabloul este expus la Museo del Prado. Madrid. Spania. Păi dacă tot ești/ suntem acolo…Păi nu-i păcat sa nu….și
anume???P. S. PradO, da? Nu PradA! Nici prada?!? A nu se confrunta. Confunda, scuze. Mulțumesc”
, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

Marina Almășan a sărit în apărarea lui Buhnici

Nu de mult, Marina Almășan a postat o serie de fotografii, în costum de baie, pe care i le făcea regretatul Victor Socaciu, pe vremea când erau soț și soție. 

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Citeste si: Nadine, mesaj revoltător după ce Marina Almășan i-a luat apărarea lui Buhnici: ”M-a lăsat cu durere de stomac”. Ce le reproșează celor doi

Deși nu era mulțumită de felul în care arăta la momentul respectiv, potrivit spuselor sale, Marina Almășan a făcut o serie de declarații, care au pus internauții pe jar, asta după ce la rândul său, Buhnici a ținut primele pagini ale ziarelor săptămâna aceasta, făcând afirmații controversate despre femeile cu forme:

„Colegul meu de breaslă a măsurat( cântărit! – în cazul nostru) de 7 ori și a tăiat o dată. În carne vie! De fapt, în “cărnurile” expuse pe taraba verii și aparținându-le femeilor necomplexate. Ce-a făcut numitul Buhnici? Le-a înțepat discret, cu limba-i ascuțită, pe rubensienele reprezentante ale sexului( cândva) frumos, care, reținând cont de “ imperfecțiunile” majore ale trupului, se expun, în chiloței tanga, în fața unor plaje întregi, în toată splendoarea celulitei și a kilogramelor lor, fără să aibă nicio reținere.”  

Maia Morgenstern reacționează, după ce Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici: „Ce să cauți tu la plajă?”

Marina Almășan