Mama Andreei Bălan este grav afectată de divorțul fiicei sale. Cum arată acum Viorela Bălan

Divorțul Andreei Bălan a venit ca un șoc pentru toată lumea, mai ales pentru membrii familiei care nu se așteptau ca totul să se termine atât de repede.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Andreea Bălan a încheiat un capitol din viața ei, iar cei care suferă cel mai mult, sunt membrii familiei.

Mama cântăreței, Viorela Bălan, pare că este grav afectată de necazul care a dat peste fiica ei. În această perioadă, mama Andreei Bălan s-a mutat acasă la Andreea penrru a o ajuta cu cele două fetițe. Astfel, mama Andreei Bălan a fost surprinsă zilele trecute de Paparazii Cancan, în fața case în care locuiește. Femeia părea a fi foarte abătută și se citește pe chip frământarea ei, din cauza problemelorpe care Andreea Bălan le are cu George Burcea.

fara descriere

Posomorâtă și îngrijorată, doamna Valeria și-a luat câteva bagaje, care se aflau pe bancheta din spate, și a intrat, rapid, în scara blocului. 

Citeste si: După Andreea Bălan, o altă membră a familiei a decis să divorțeze. Cine este și de ce a luat această decizie

Citeste si: Andreea Bălan s-a dat de gol pe platourile de filmare, în legătură cu problemele pe care le are cu George Burcea: „Balamucul de acasă”

Citeste si: Detaliul pe care Andreea Bălan l-a ascuns ani de zile! Ce au văzut fanii, după ce s-a speculat că divorțează de George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au încheiat contract prenupțial. Cum se împarte averea de 1.000.000 de euro între cei doi soți

Andreea Bălan și George Burcea au semnat un contract prenupțial înainte de a deveni soț și soție. 

fara descriere

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea sunt la un pas de divorț și el a părăsit deja casa pe care o împărțea cu frumoasa artistă a zguduit showbiz-ul românesc. Cei doi soți s-au căsătorit în urmă cu mai puțin de un an în cadrul unui eveniment grandios care a ținut primele pagini ale presei și care a fos rorganizat de cântăreață, care s-a asigurat ca totul să fie perfect, până la cele mai mici detalii. 

Citește continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate