Mama Biancăi Drăgușanu a fost sedusă de Gigi Becali: „Mai sunt oameni cu inimă!”

Mama Biancăi Drăgușanu a fost sedusă de Gigi Becali, datorită generozității acestuia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Mama Biancăi Drăgușanu a fost sedusă de Gigi Becali după ce afaceristul din Pipera a ajutat spitalele în timpul pandemiei de coronavirus. Pe pagina ei de facebook, Madi Dragoș a distribuit un mesaj care laudă gesturile lui Becali din ultima perioadă. (vezi ce operație estetică a suferit Bianca după ce s-a împăcat cu Bodi)

Citeste si: Gigi Becali susține că a achiziționat un medicament pentru COVID-19: "Am plătit 120.000 de pastile, vin din Rusia"

Citeste si: Gigi Becali nu le mai face cadou fiicelor sale câte o mașină, din cauza pandemiei de coronavirus: „Pe mine nu mă mai interesează lucrurile materiale. Mă debarasez de ele. Oricum bogații au luat-o razna”

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Citeste si: Gigi Becali- cel mai implicat român în lupta contra coronavirus. „Am o echipă care se...”

“Mai sunt oameni cu inimă! Întreb și eu Unde sunt ceilalți Miliardari ai României Doar el.??? Acest ..........Cioban? Incult? Arogant?Așa cum îl fac unii.? Dar, inainte de toate OM. Gigi Becali a donat două camioane de produse, după o listă de necesități trimisă de medicii de la Spitalul Matei Balș.”, se arată în mesajul postat de mama Biancăi.

Mama Biancăi Drăgușanu a fost sedusă de Gigi Becali: "Mare om, mare caracter"

„A comandat, in Turcia, 4000 de combinezoane de protectie. Atâtea a mai găsit, le-a luat pe toate.Pe omul ăsta, Statul Român, cea mai infectă entitate apărută vreodată pe aceste meleaguri, l-a bagat la pușcărie pentru că a oferit bani unei echipe pentru a-și apara corect șansele. Nimic de adăugat.”, se mai scrie despre Becali.

“Mai adaug eu ceva. Un "citat", tot de la Gigi Becali..."La ce îmi folosesc milioanele de euro, dacă nu pot șterge lacrima din ochii unui copil?". Mare om, mare caracter. Stă scris prieteni în Sfânta Scriptură că "ÎN ZIUA JUDECĂȚII FAPTELE TE VOR MANTUI NU BANII". Respect, Gigi Becali”, se încheie mesajul care a impresionat-o pe mama Biancăi Drăgușanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu s-a izolat la domiciliu alături de două bombe sexy! Cei trei s-au pozat dezbrăcați în dormitorul lui Tristan Tate! FOTO

Alex Bodi aleargă în jurul piscinei din curtea vilei sale din Mediaș pentru a-și menține forma fizică în timpul izolării la domiciliu! Bianca l-a filmat în timpul exercițiilor...

Pătrunjelul, planta minune folosită incorect de români. Mihaela Bilic dezvăluie: Este mai bun ca citricile și spanacul. Iată cum trebuie consumat

Bianca Drăgușanu, anunț în a doua zi de Paște: "Este gravidă, însă eu am pofte"

Aflat în vila sa luxoasă din Mediaş, Alex Bodi îşi bate joc de cei care sunt în autoizolare în locuinţe modeste: „Acum, că sunteți la mami și tati acasă, nu mai postați nimic,...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies