Mamă, ce a dat Tavi Clonda din casă! Asta DA declaraţie îndrăzneaţă! Vezi ce viaţă sexuală au artistul şi Gabriela Cristea! DEZVĂLUIRI

Tavi Clonda vorbeşte despre viaţa lui sexuală! Vezi ce a declarat cântăreţul!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Gabriela Cristea a devenit, în urmă cu două săptămâni, mamă de fetiţă, pentru a doua oară. Vedeta a născut prin cezariană după o sarcină uşoară care i-a permis să-şi desfăşoare, în voie, activităţile preferate.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare ale lui Tavi Clonda! "M-am certat cu Gabi din cauza banilor! Ea nu a vrut să cumpărăm un teren" Cei doi au rămas fără niciun ban!

fara descriere

Ei bine, lesne de înţeles că vedeta este extrem de fericită şi împlinită, la fel şi soţul ei, Tavi Clonda. Solistul are rolul plin de satisfacţii, dar şi foarte greu de cap al familiei şi în orice moment este dispus să facă tot ce trebuie să-şi răsfeţe "regina" si "prinţesele" Victoria Margot şi Iris.

Tavi Clonda vorbeşte despre viaţa lui sexuală! "Cel puţin aşa este la mine şi la Gabi!"

Câteodată însă, ca orice bărbat, Tavi se mai enervează şi protestează puţin după ce ascultă directiva partenerei de viaţă.

Citeste si: Moment incredibil în cuplul Cristina Şişcanu-Mădălin Ionescu! Jurnalista a făcut o criză de gelozie neaşteptată! Vezi de ce! "M-am simţit penibil!"

La emisiunea Cristina Şişcanu Show, cântăreţul i-a povestit soţiei lui Mădălin Ionescu că deşi se mai ceartă din când în când cu jumătatea lui, el şi Gabriela Cristea au o regulă de aur pe care o respectă de când formează un cuplu. Datorită acestei "legi", sub acoperişul lor tensiunea se dispersează repede.

fara descriere

"Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puţin aşa este la mine şi la Gabi. În primul rând comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă. Ar mai fi şi altele, dar în opinia mea astea sunt cele mai importante", a declarat Tavi Clonda la emisiunea Cristina Şişcanu Show.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate