Vedete

Mama copilului lui Cazacu de la Exatlon, vacanta de vis in SUA! Foto!

Nico Delinescu, mama copilului lui Catalin Cazacu de la Exatlon, e intr-o vacanta de vis in SUA! Blondina a vizitat mai multe locatii superbe.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Mama copilului lui Cazacu de la Exatlon, vacanta de vis in SUA! Foto!icon photo

Nico Delinescu, artista de muzica populara si mama copilului lui Cazacu de la Exatlon, a plecat intr-o vacanta de vis in SUA. Blondina viziteaza mai multe obiective turistice, face shopping si se relaxeaza din plin.

Nico Delinescu se afla in SUA de cateva saptamani se pare. Blondina are parte de o vacanta de neuitat, in care se relaxeaza, viziteaza obiective turistice si locatii superbe, si face multe fotografii pe care le posteaza pe site-urile ei de socializare unde tine legatura cu fanii ei. Andrei, fiul ei si al lui Catalin Cazacu, a ramas probabil in grija bunicilor.

Cu siguranta mama copilului lui Cazacu de la Exatlon se va intoarce cu amintiri de neuitat din vacanta de vis petrecuta in SUA.

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune