Vedete

Mama copilului lui Cazacu de la Exatlon, vacanta de vis in SUA! Foto!

Nico Delinescu, mama copilului lui Catalin Cazacu de la Exatlon, e intr-o vacanta de vis in SUA! Blondina a vizitat mai multe locatii superbe.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Mama copilului lui Cazacu de la Exatlon, vacanta de vis in SUA! Foto!icon photo

Nico Delinescu, artista de muzica populara si mama copilului lui Cazacu de la Exatlon, a plecat intr-o vacanta de vis in SUA. Blondina viziteaza mai multe obiective turistice, face shopping si se relaxeaza din plin.

Nico Delinescu se afla in SUA de cateva saptamani se pare. Blondina are parte de o vacanta de neuitat, in care se relaxeaza, viziteaza obiective turistice si locatii superbe, si face multe fotografii pe care le posteaza pe site-urile ei de socializare unde tine legatura cu fanii ei. Andrei, fiul ei si al lui Catalin Cazacu, a ramas probabil in grija bunicilor.

Cu siguranta mama copilului lui Cazacu de la Exatlon se va intoarce cu amintiri de neuitat din vacanta de vis petrecuta in SUA.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune