Mama Dianei Malos, fosta Miss Litoral care s-a spanzurat la 18 ani intr-un parc din Suceava, este scandalizata: "Această persoana zice ca fotografia fetitei mele omorate este..." | DEZVALUIRI

Diana Malos (18 ani) a fost gasita spanzurata intr-un parc din Suceava, in decembrie 2008.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Fosta Miss Litoral, Diana Malos (18 ani) a fost gasita spanzurata intr-un parc din Suceava, pe 11 decembrie 2008. Desi tanara lasase si un bilet de adio, in care ii reprosa mamei faptul ca nu accepta relatia cu iubitul ei, familia si prietenii apropiati ai Dianei considera si astazi ca fata nu s-ar fi sinucis, ci ar fi fost omorata. Imediat dupa drama, cazul a devenit de notorietate, fiind intors pe toate fetele la OTV, acolo unde Dan Diaconescu si invitatii sai au facut audiente record.

La aproape un deceniu de la tragedie, mama Dianei - stabilita in Italia - este in continaure foarte sensibila atunci cand vine vorba de fata ei disparuta prea devreme. "Fetita lui mama ...inima nevinovata ....inger care ma pazesti!", a scris recent Diana in dreptul unei poze cu fata ei. Mama Dianei este insa si scandalizata de faptul ca, mai nou, o persoana se foloseste de imaginea fetei ei. "Această persoană zice că fotografia fetiţei mele omorâte este poza ei de profil! Cine eşti tu? Şi ce vrei să demonstrezi cu ceea ce ai făcut? Şi cum îndrăzneşti!", a rabufnit Diana Malos la adresa respectivei persoane. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate