Mama Emiliei, fetiţa de doar 8 ani care salvează alte două vieţi după moartea ei, mărturisire dureroasă! "Nu am vrut să dau niciun deget de la picior" - Cât de greu i-a fost să doneze organele

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Mama Emiliei, fetiţa de 8 ani ucisă într-un accident auto, a povestit cât de greu a fost pentru ea să doneze organele fiicei sale. 
 
Fetiţa de 8 ani din Oradea a fost izbită de o maşină pe o stradă din localitate, apoi a intrat în moarte cerebrală. O echipă de chirurgi din Oradea, Viena şi Târgu Mureş au prelevat astăzi, 4 decembrie, inima şi plămânii micuţei.
 
Micuţa a ajuns la spital pe data de 29 octombrie, cu multe leziuni la nivelul capului, sternlui şi abdomenului.
 

 

 
"Am fost de acord cu prelevarea de organe foarte greu. Am fost atât de egoistă pentru că eu pentru fetiţa mea am luptat 8 ani şi aproape 4 luni cu tot ce am putut eu. M-am zbătut pentru ele zi de zi. Nu am fost de acord o perioadă să dau niciun deget de la picior nimănui", a declarat  mama fetei, în exclusivitate pentru Observator.
 
"Pe urmă m-a întrebat o prietenă: Ana gândeşte-te, dacă Emilia ta ar depinde acum, după un accident atât de grav, de un organ, ţi-ar plăcea să-l ai ca să-ţi vezi copilul salvat? Iar eu am zis: Sigur că mi-ar plăcea. M-am întors la doctor şi i-am cerut iertare pentru gestul meu de egoism. Da, sunt de acord, pentru că dacă Emilia mea ar primi acel organ de care are nevoie n-aş avea cuvinte de mulţumire cât de mult ar conta să o văd pe Emilia lângă mine. Şi am fost de acord. Merită vieţi salvate, aşa cum şi eu mi-aş fi dorit să o văd pe Emilia de Crăciun acasă", a spus mama Emiliei. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate