Mama fetei din Buzău care a fost arsă de vie, mesaj sfâșietor: ”Tot am așteptat să te întorci”

Mama Valentinei, fata incendiată de iubitul ei la Buzău, în urmă cu câteva săptămâni, a postat un mesaj sfâșietor pe contul ei de socializare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Mama Valentinei nu și-a revenit încă din șocul pierderii fiicei sale. Milica a postat pe contul ei de socializare un mesaj adresat Valentinei în care îi spune că încă o așteaptă acasă.

”Au trecut două săptămâni în care te-am așteptat acasă și tot am sperat să te întorci, copilul meu cu suflet bun, nevinovat, vei rămâne pentru totdeauna în inima mea și te voi iubi până când îmi voi da ultima suflare”, a scris mama Valentinei pe Facebook.

Valentina trăia când ucigașul a dat foc apartamentului

fara descriere

Valentina avea doar 21 de ani când a fost ucisă de fostul ei iubit. Acesta s-a răzbunat pentru că aceasta coresponda cu noua lui iubită și a venit special de la București pentru a-i aplica o corecție fizică. După ce a bătut-o, tânărul a dat foc apartamentului în care Valentina locuia, deși aceasta încă era în viață. Cauza oficială a morții fetei a fost: insuficiență cardio-respiratoare acută, consecință a unor arsuri de gradul III și IV pe 100% din suprafața corpului și intoxicație acută cu dioxid de carbon.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate