Mama gemenilor din Ploiești aruncă vina pe Alina, prietena ei. Femeia o consideră vinovată de moartea micuților: "Nu avea de unde să știe cine a căzut primul"

Mama gemenilor din Ploiește a vorbit despre noaptea în care micuții au căzut de la geam.

Mama gemenilor din Ploiești
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Mama gemenilor din Ploiește a spus adevărul despre noaptea în care micuții au căzut de etajul 10 al blocului în care locuiau. Ce s-a întâmplat, de fapt, în seara respectivă?

Mama gemenilor din Ploiești, declarații cutremurătoare

Andreea, mama gemenilor din Ploiești, nu poate să își revină după pierderea suferită.

Femeia o declară vinovată chiar pe prietena ei, Alina, despre care susține că aceasta ar fi știut care dintre cei doi copii a căzut primul de la geam. 

Citeste si: Ce se va întâmplă cu mama gemenilor căzuți de la etaj? Se solicită decăderea acesteia din drepturile părintești

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

”Tot ce gândesc eu, a fost o școală de-a Alinei, ca eu să pot să ies cu ea la treabă, că eu nu mai ieșeam la treabă cu ea, am avut și anumite probleme, am fost și în spital. Alina nu avea de unde să știe cine a căzut primul, de unde știe Alina cine a căzut primul?!”, a spus mama gemenilor din Ploiești.

În continuare, femeia își aduce aminte de noaptea respectivă. Se afla cu fiul ei mai mare, într-o altă cameră, iar gemenii erau în grija Alinei, prietena ei. La puțin timp, a venit poliția și i-a bătut la ușă, moment în care se pare că a și aflat despre tragedie. 

Citeste si: Mama gemenilor din Ploiești, ipoteză șocantă despre tragedia care a marcat o țară întreagă: "Cum puteau copiii ăștia...n-aveau cum, asta nu-mi iese din cap"

”Eu când am auzit că este poliția, am închis LIVE-ul, am sărit din pat cu băiatul meu, m-am dus, am luat cheile de pe frigider și am deschis ușa. În momentul acela, când m-a întrebat de copii am avut un șoc, după mi-am revenit, m-am dus repede în cameră și am văzut că nu mai sunt copiii. Salteaua era dată jos din pat, geamul deschis de tot și masa în dreptul geamului”, a adăugat mama gemenilor.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea, mama gemenilor din Ploiești care au căzut de la etajul 10, a fost acuzată de ucidere din culpă și este cercetată în stare de libertate

Mama gemenilor din Ploiești, ipoteză șocantă despre tragedia care a marcat o țară întreagă: "Cum puteau copiii ăștia...n-aveau cum, asta nu-mi iese din cap"

Mama gemenilor morţi la Ploieşti a răbufnit! Dezvăluiri despre momentul tragediei: „Nu sunt vinovată cu nimic”

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

Doliu imens în showbiz! O celebră bloggeriță a murit la doar 22 de ani

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

S-a aflat adevărul despre cum face bani Adelina Pestrițu. Cine se află în spatele ei

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies