Mama Geta, dezvăluiri dureroase despre soțul infidel: „Încă îl mai aştept...”

Mama Geta a vorbit despre soțul ei, bărbatul care a a avut grijă singură de patru copii.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Geta Guțiu este cunoscută și iubită de o țară întreagă, mai ales pentru grija pe care le-a purtat-o copiilor ei. Ea a fost părăsită de soț în urmă cu mai mulți ani și a avut grijă singură de cei patru copii ai ei: Ileana, Culiță, Iancu și Geta Sterp.

Mama Geta a trecut printr-o perioadă dificilă după ce soțul ei a părăsit-o. Cel mai dureros este că, deși timpul a trecut, el este în continuare indiferent față de copiii și nepoții lui.

„La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic.

I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, ” Survivor ”, nici nu l-a interesat!”, a declarat mama Geta, pentru Impact.ro.

Mama Geta, dezvăluiri dureroasă despre soțul infidel
Culita si Iancu Sterp alaturi de tatal lor[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Mama Geta încă își așteaptă soțul acasă: „Tot pe mine mă iubește”

Deși a adus multă suferință familiei, mama Geta speră ca soțul ei să se mai întoarcă acasă. Chiar dacă au trecut 8 ani de când și-a lăsat copiii în urmă, ea susține că o iubește în continuare. Copiii celor doi au trecut printr-un moment dificil atunci când și-au văzut propriul tată la închisoare.

Mama Geta, dezvăluiri dureroasă despre soțul infidel
Culita Sterp alaturi de tatal sau[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Imagini emoționante în familia lui Culiță Sterp! Părintele Ioachim a venit special să vadă bebelușul

„Am fost cu copiii după mine, la soțul meu, la Poarta Albă. Culiţă şi Ileana erau ceva mai mari, iar Geta abia ce venise pe lume. Se pare că nu prea l-a impresionat povestea asta.

Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu că, în adâncul sufletului meu, tot pe mine mă iubeşte. Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău.

Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune”, a mai spus mama geta, pentru sursa citată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cât a slăbit Culiță Sterp la Survivor România. A rămas șocat când s-a urcat pe cântar

Cea mai amuzantă fotografie cu Culiță Sterp! Cum arăta pe vremea când nu cunoscuse celebritatea

Fotografie de colecție: cum arăta mama Geta în tinerețe?! Anii au trecut și nu au schimbat-o deloc

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

BOMBA zilei despre PFIZER! Ce efect secundar are a treia doză

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

Cazul Caracal, dezvăluiri epocale. De ce nu se va afla niciodată adevărul

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies