Mama lui Alex Stoica a luat foc! L-a atacat dur pe Iulian Pîtea: „Tu nu ai făcut nimic la Exatlon! Nu îți mai da cu părerea”

Mama lui Alex Stoica a intrat în direct la FanArena pentru a-i lua apărarea fiului ei. Ea i-a criticat dur pe Iulian Pîtea de la Exatlon și pe tatăl Mihaelei Popescu.

Autor: M.B.

In articol:

Alex Stoica este Războinicul care nu a avut o atitudine deloc prietenoasă cu Mihaela Popescu. Chiar el i-a spus Războinicei înainte de duel că, dacă va câștiga duelul și va rămâne în competiție, o va certa și îi va face viața grea la Exatlon.

Atât tatăl concurentei, cât și Irina Postolea și Iulian Pîtea, Războinicul din sezonul 2, au dezaprobat felul în care el a vorbit.

Mai mult, tatăl Mihaelei crede că fiica lui a cedat presiunilor și nu a mai luptat până la final tocmai din cauza lui Alex Stoica. Mama Războinicului nu a putut veni la București pentru a apărea în emisiune, dar a intervenit telefonic pentru a-i lua apărarea fiului ei. Femeia nu numai că l-a criticat pe tatăl Mihaelei, dar a vorbit și despre prestația pe care Iulian Pîtea a avut-o la Exatlon.

Citeste si: Tatăl Mihaelei Popescu, primele declarații după ELIMINAREA fiicei sale de la Exatlon: „Este inadmisibil”

Citeste si: A murit. Angela Similea în doliu...- bzi.ro

Mama lui Alex Stoica a făcut o criză de nervi

„Subiect este doar Alex Stoica. Domnul Popescu vporbește doar desper Alex Stoica.(...) În condițiile în care sunt acolo, vorbește cine vrea. Măcar să facă ceva, să scapă de acolo. Nu vă dați dumneavooastră cu părerea! Mai ales tatăl Mihaelei Popescu, este insuportabil! Și să vorbească despre sora lui,nu se poate așa ceva.

Alex Stoica e subiect!

Iulian ce a făcut la Exatlon? Vorbește despre Alex Stoica! Și domnul Popescu este groaznic. Mihaela Popescu spunea mereu că vrea la mama, vrea la tata, nimeni nu o voia în competiție.

Iulian, tu nu ai făcut nimic la Exatlon! Nu îți mai da cu părerea. Alex Stoica este un copil. El nua fectează cu nimic.

Chiar nu vă dați seama? Daca afecta ar fi fost dat la o parte, așa ca Mihaela. Eu nu mai pot de nervi”, a spus mama lui Alex Stoica, prin telefon. 

„Abia aștept să vorbesc cu Iulian. Nu am nicio problemă cu evoluția ta la Exatlon, dar felul în care te-ai purtat tu. De unde știi tu că Alex este mărul Discordiei? Stii tu ceva, ți-a spus cineva ceva?(...) Ce afirmații a făcut Alex Stoica? Vreau să-mi spună mie Iulian, cine i-a spus lui că Alex este mărul Discordiei. Hai să nu ne jucăm cu cuvintele. Cum îți poți permite să vorbești așa ceva? De câteva seri se vorbește numai desper Alex Stoica”, a continuat ea, enervată de faptul că Iulian a insinuat că fiul ei are vreo legătură cu tensiunile care există în echipa Războinicilor. 

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mama lui Alex Stoica a luat foc! L-a atacat dur pe Iulian Pîtea: „Tu nu ai făcut nimic la Exatlon! Nu îți mai da cu părerea”

Fetiță de 10 ani, abuzată în scara unui bloc din Galați: „Dacă îl recunoașteți, sunați de urgență la 112”

Tatăl Mihaelei Popescu, primele declarații după ELIMINAREA fiicei sale de la Exatlon: „Este inadmisibil”

8 zodii primesc o veste bună de mâine

BOMBA zilei! Ce reacție are a treia doză de vaccin. Se umflă pur și simplu

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Anamaria Prodan e în șoc! Reghecampf a rupt tăcerea, în sfârșit. „Va veni un moment când...”

Dănuț Lupu și strigătul său de disperare: „Am trecut pe la poarta Iadului. Am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies