Stiri

Mama lui Alexei Mitachi, stomatologul ucigas: "M-am saturat de bani si de babe...Acum cu familia si nepotii!" Primele imagini cu Maria Mitachi, care a lucrat trei ani in Italia FOTO

Alexei Mitachi si-a ucis sotia, pe Anastasia Cecati, dupa care s-a sinucis.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Mama lui Alexei Mitachi, stomatologul ucigas: "M-am saturat de bani si de babe...Acum cu familia si nepotii!" Primele imagini cu Maria Mitachi, care a lucrat trei ani in Italia FOTO icon photo

Alexei Mitachi, stomatologul care si-a ucis sotia, pe Anastasia Cecati, dupa care s-a sinucis, provenea dintr-o familie cu traditie medicala. Daca Alexei avea o clinica in Chisinau, fratele acestuia, Constantin, studiaza si el medicina la Iasi, in timp ce sora Irina este tehnician dentar in Spania, la Barcelona.

Mama fratlor Mitachi, Maria, in varsta de 55 de ani, si-a ajutat fata sa-si creasca baietelul, fiind indragostita de altfel de toti nepoteii ei. Acum ceva timp, intr-o discutie cu prietenele, mama stomatologului ucigas dezvaluia ca s-a saturat sa lucreze printre straini, preferand ulterior confortul familiei:

Mama ucigasului Alexei Mitachi: "M-am saturat de bani si de babe!" 

"Eu in Italia am fost intre 2000 si 2003 si gata, m-am saturat de bani si de babe, acum stau aici cu familia si nepotii!", marturisea Maria Mitachi. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune