Vedete

Mama lui Andrei Stoica de la Exatlon a dezvaluit cel mai mare secret al luptatorului! E emotionant: "Voia sa ajute oamenii"

Mama lui Andrei Stoica de la Exatlon sustine ca fiul ei are un suflet foarte bun.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Andrei Stoica face parte din echipa "Faimosii" la Exatlonicon photo
Andrei Stoica face parte din echipa "Faimosii" la Exatlon

Competitia-fenomen Exatlon a cucerit toata Romania. Milioane de oameni urmaresc aventurile concurentilor care se lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro tocmai in Republica Dominicana. Probele sunt din ce in ce mai grele, participantii sunt tot mai obositi, tensiunile sunt din ce in ce mai mari... "Meciuri" au loc de multe ori si in spatiul virtual, pe retelele de socializare, intre fanii "razboinicilor" si cei ai "faimosilor".

De asemenea, sustinatorii echipelor vor sa stie cat mai multe despre concurentii lor preferati, printre care se numara si campionul mondial de Superkombat, Andrei Stoica. Barbatul puternic, practicant al unui sport dur, ascunde insa o fire sensibila si dorinta de a-i ajuta mereu pe oameni.

Mama lui, Elena Stoica, a dezvaluit la un moment dat ca fiul ei a vrut sa devina medic, pentru ca suferea de fiecare data cand vedea un om bolnav. Si fratele lui Andrei Stoica de la Exatlon, luptatorul Bogdan Stoica, avea cu totul alte visuri decat sa devina sportiv. In copilarie acesta spunea ca va fi inginer electronist!

"Au invatat foarte bine. De aceea nici nu ma asteptam sa faca sportul asta. Andrei voia sa fie medic, sa ajute oamenii, iar Bogdan isi dorea sa devina inginer electronist", a spus Elena Stoica.


Andrei Stoica de la Exatlon a suferit o accidentare de curand. Vladimir Draghia si Giani l-au luat in carca.

In timpul probei de "mini-game", in care efortul nu a fost unul atat de solicitant, Andrei Stoica de la Faimosii a avut parte de o accidentare neplacuta. Dupa ce s-a intors pe banca Faimosilor, Andrei Stoica a acuzat dureri mari de genunchi. Totul s-a intamplat atat de repede, incat cei de la Razboinicii au crezut ca e o pacaleala.

"Medic! Cred ca mi-au pocnit ligamentele. Cred ca s-a intamplat cand m-am aplecat cu genunchiul. Cred ca e ruptura! Mi-a plesnit genunchiul", a spus Andrei Stoica de la Exatlon.

Colegii sai, Vladimir si Giani, l-au luat in carca si l-au condus spre medici.

Spre seara, Andrei Stoica de la Exatlon s-a intors la echipa lui cu piciorul bandajat si vizibil umflat. "Piciorul pot sa il pun jos, dar nu pot sa il indrept. Il duc pe maxim, dar dupa aia ma tine ceva...", a spus el.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune