Mama lui Augustin Viziru, infectată cu COVID-19! Actorul este dărâmat: „Am internat-o în spital”

Mama lui Augustin Viziru a fost diagnosticată cu coronavirus. Cum se simte mama actorului?

Augustin Viziru
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Augustin Viziru este unul dintre cei mai controversați și îndrăgiți actori din România. În prezent, cunoscutul actor trece prin momente extrem de dificile. În cadrul unei emisiuni de televiziune, Augustin Viziru a dezvăluit că mama sa a fost testată pozitiv cu coronavirus. Mai mult, mama actorului a ajuns în stare critică la Institutul „Matei Balș”.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Lucian Viziru, după ce a părăsit definitv România! Cu ce se ocupă acum: „A fost visul meu să...”

„Nu am o stare tocmai bună, am internat-o ieri pe mama pentru că are COVID. Nu se simte prea bine. Am avut și eu în decembrie anul trecut, sunt în regulă acum, nu am avut mari probleme. Stiu inca ca mama este pe mâini bune. Sincer, îmi era frică de spital, am dus-o la Matei Bals cu Salvarea și totul este bine. Este sub control,  conectată la un aparat cu oxigen. Eu sunt mai mămos de fel, de când a plecat tata, care era ALFA suprem, am rămas eu”.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Augustin Viziru
Augustin Viziru

Fiica actorului îi dă putere și îl face să zâmbească

Deși se află într-o stare îngrijorătoare, fiica sa este cea care îl încurajează și îi dă putere să privească partea pozitivă a lucrurilor. Augustin Viziru a mai precizat că își petrece majoritatea timpului alături de fiica lui.

Citeste si: Incredibil! Ce a ajuns să facă Augustin Viziru după ce a devenit tată? Mulți bărbați nici nu vor să audă de așa ceva

„Am un copil cu personalitate, nu e genul care să aibă răbdare. Trebuie să fie cum vrea ea mereu. Și este un copil foarte cuminte. Pot spune că avem un copil bun, dormim noaptea. Eu sunt în permanentă de garda noaptea. Dimineața avem un ritual:  ne trezim, ne iubim, începe joacă. Nu știu ce să fac că nu mă lasă să o pup, cred că e din cauza bărbii”,  a mai adăugat Augustin Viziru.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce s-a întâmplat cu Lucian Viziru, după ce a părăsit definitv România! Cu ce se ocupă acum: „A fost visul meu să...”

Augustin Viziru și Oana Mareș, adevăratul motiv pentru care au pus capăt mariajului: „E lipsit de profesionalism să spun exact ce făceau în acel apartament”

Augustin Viziru, despre accidentarea suferită la Survivor: „Eram aproape să îmi rup tendonul”

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Bill Gates se pregătește de o super lovitură! Doar unul ca el s-ar fi putut la așa ceva. E vorba de o lupă gigantică

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Adio, mască de protecţie în aer liber! Toate detaliile despre vestea anului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies