Vedete

Mama lui Catalin Cazacu: "Ii rog pe oameni sa-l judece pe Catalin si ca sportiv, nu doar ca Don Juan” Femeia urmareste Exatlon cu sufletul la gura! EXCLUSIV

Mama lui Catalin Cazacu a facut primele declaratii despre fiul ei, aflat la Exatlon de cateva saptamani! Femeia nu rateaza nicio emisiune, e mandra de cum lupta Cazacu, dar recunoaste ca nu mai poate de dorul lui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Mama lui Catalin Cazacu: "Ii rog pe oameni sa-l judece pe Catalin si ca sportiv, nu doar ca Don Juan” Femeia urmareste Exatlon cu sufletul la gura! EXCLUSIV

icon photo

Concurentul Exatlon Catalin Cazacu provine dintr-o familie buna din Timisoara. El are o relatie speciala cu parintii lui, cei care l-au si indrumat, de mic, sa faca sport. Reporterii WOWbiz.ro au reusit sa stea de vorba cu mama lui Catalin, Melania Cazacu, care ne-a facut si primele declaratii despre fiul ei.

Catalin se lupta fantastic la Exatlon. El e un om cald pe care n-ai cum sa nu-l iubesti. De mic a avut spiritul de competitivitate. Si noi, parintii, suferim alaturi de el. Daca imi e dor de el? Nu mai spun! Nu mai spun cat imi e de dor! De abia astept sa vina acasa!”, ne-a spus mama lui Cazacu de la Exatlon.

Ambii parinti ai lui Catalin au facut sport in tinerete. Cei doi l-au indrumat si pe concurentul Exatlon sa faca acelasi lucru, asa ca la 5-6 ani l-au inscris la fotbal. Nu i-a placut, neam! Asa ca s-a lasat. Mama lui Catalin Cazacu a facut primele declaratii despre fiul ei si despre cat de mandra este de el.

“Catalin e un individ cu caracter de luptator crescut si educat ca sportiv. Atat eu, cat si sotul meu am facut sport. Eu am facut atletism. Tatal lui, fost voleibalist, a simtit sa il indrume pe aceasta cale, unde initial ca si copil sa isi consume energia fiind super kinetic. Pentru footbal, unde a fost indrumat initial, nu a simtit o atractie. In schimb cu sportul tehnic a rezonat din primul moment. De notat ca si evolutie naturala intr-un sport tehnic este faptul ca a trecut cu noroc si succes prin toate clasele de motociclism, ca junior si senior. De amintit acum sunt participarile in finalele de Campionat European organizate in Spania, in 2009 la clasa Supersport (600cc) si in 2013 la clasa Superbike (1000cc), dar mai ales calificarile si cursele din 2011 cand a participat onorabil la 4 din etapele de Campionat Mondial la clasa Supersport. Acestea reprezinta o amintire deosebita pentru el, alergand pe circuite istorice (Brno - Cehia, Nurburgring - Germania, Imola - Italia si Magny Cours - Franta), alaturi de echipe, manageri si piloti remarcabili.

Noi ca si parinti ne dorim ca toti cei care il privesc si discuta ca persoana sa isi imagineze ca el este pe o parte om, ca toata lumea, dar pe alta parte un individ care a sacrificat si investit enorm intr-o si pentru o pasiune care il defineste. Intr-un fel sau altul Catalin este in primul rand un Campion”, a declarat mama lui Catalin Cazacu, pentru WOWbiz.ro.

In incheiere, mama lui Catalin Cazacu care a facut primele declaratii despre fiul ei,  are o rugaminte pentru toti telespectatorii: “Rugam telespectatorii sa-l judece pe Catalin si ca sportiv, nu doar ca Don Juan”, a adaugat Melania Cazacu.

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune