Mama lui Giani Kiriţă, revoltată de gestul Mădălinei Linguraru: "Aş fi pocnit-o". Ce reacţie a avut fratele Războinicei

Mama lui Giani Kiriţă i-a luat apărarea fiului ei la FanArena. Niculina Ivan a spus că dacă era în locul fiului ei ar fi lovit-o pe Mădălina Linguraru.

Autor: A. I.

"Bineînţeles că sunt mândră de atitudinea lui Giani. Pe fata asta dacă eram în locul lui o pocneam. Cum să îi facă băiatului meu aşa ceva? Are 41 de ani. Şi ea ce e? E o puştoaică. El nu a jignit-o. Ce i-a zis, că e praf? Nu a făcut-o în niciun fel, decât că e praf. Din contră, a stimulat-o. Mai rău a vorbit ea decât el, de 100 de ori mai rău", a spus Niculina Ivan la FanArena.

"Căpitanul lui Dinamo din perioada Cooperativei, care a distrus fotbalul românesc, să vorbească de fair-play e un pic cam deplasat. Să nu o punem pe Mădălina. Aduceţi-vă aminte de cearta pe care a avut-o cu Ana Otvoş. I-a zis femeia-bărbat şi după 30 de secunde a spus: <Te-am jignit eu? Am făcut eu asta?>", a spus, în replică, fratele Mădălinei.

"Nu a jignit-o. Pentru că ea l-a jignit primul.(...) Abia atunci i-a zis femeia-bărbat, când ea i-a zis că are iubit", a intervenit imediat mama lui Giani Kiriţă.

Fratele Mădălinei Linguraru susţine că Giani Kiriţă nu vrea să îşi asume că îi jigneşte pe ceilalţi. "Asta e doar una dintre probleme, că nu recunoaşte că jigneşte. Nu trebuie să i le rezolv eu. Nu e prima dată, i-a mai zis (n.r.-

Mădălinei) că e moartă. Mădălina nu a zis nimic şi după 3 săptămâni a explodat", a spus Bogdan.

"Mădălina a fost marginalizată la maxim. La ea s-au adunat multe frustrări, stătea singură, plângea, nu exista pentru Războinici. Eu cred că reacţia pe care a avut-o este în primul rând din pricina a ce se întâmplă cu Războinicii", a fost de părere fostul Faimos Cristi Geamăn.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scandalul neştiut dintre Yamato şi Giani Kirita din Republică Dominicană! Ce s-a întâmplat la Exatlon între cei doi i-a şocat pe toţi!

Roxana Vancea a refuzat să se ducă la Exatlon în primul sezon! De ce nu a fost de acord atunci să plece în Dominicană

Bombă la Exatlon! Iulian, acuzat că se iubeşte pe ascuns cu o colegă de echipă! Povestea cu mexicanca, doar de acoperire?

Astăzi, 4 zodii trebuie să dea dovadă de inteligență și de simț practic, ca să primească bonusuri bănești

Schimbare uriașă pentru PENSIILE din România! Vestea cea mare pentru 8 MILIOANE de români

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Simona Halep și Patrick Mouratoglou nu se mai ascund. A părut dovada!

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies