Mama lui Giani Kirita si-a invitat fiul la terasa! Faimosul de la Exatlon a fost incantat: „Sunt celebru, mama m-a scos la mici!”

Zilele trecute, mama lui Giani Kirita si-a invitat fiul la terasa, acolo unde au servit niste mici deliciosi.

Autor: Matei Vaihan

Recent, mama lui Giani Kirita si-a invitat fiul la terasa. Femeia i-a facut o surpriza Faimosului, pe care l-a dus la o terasa, acolo unde au servit niste mici gustosi. Extrem de incantat, Giani a comentat: „Sunt celebru, mama m-a scos la mici!”.( vezi cum ii sta lui Giani Kirita cu papuci roz)

Mama lui Giani Kirita si-a invitat fiul la terasa:  „Trebuie sa ii faci o statuie la cat te iubeste!"

„Trebuie sa îi faci o statuie la cât te iubeşte! E ca o leoaică atunci când se ia cineva de tine! Am vazut-o la tv...”, i-a transmis un admirator lui Giani Kirita. Acum o saptamana, Faimosul si-a vizitat mama, care i-a gatit mancarea sa preferata, branza cu mamaliga si friptura.

Mama lui Giani Kirita si-a invitat fiul la terasa:" Simt ca parca sunt din nou copil"

De curand, mama lui Giani Kirita si-a invitat fiul la terasa. Cei doi au o relatie extrem de apropiata. „Pe mine si pe sora mea ne-au crescut mama si bunica.

Mama mi-a zis sa las fotbalul, iar eu mi-am luat geanta si am fugit din casa. Apoi, cand a vazut ca muncesc si ca imi doresc din tot sufletul sa ajung fotbalist, a inceput sa ma ajute. Ea imi spala ghetele, echipamentul, imi calca... Asa face si acum cand ma duc la ea. Imi calca tricourile, le aranjeaza. Simt ca parca sunt din nou copil. Eu ma duc la mama o data pe saptamana, cel putin ”, a spus Giani despre mama sa.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies