Stiri

Mama lui Ilie Balaci a leşinat lângă groapa unde fostul fotbalist va fi îngropat. Imaginile sunt copleşitoare

Mama lui Ilie Balaci nu şi-a mai putut controla emoţiile şi a leşinat în apropierea gropii unde va fi înmormântat fiul său.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Mama lui Ilie Balaci a leşinat lângă groapa unde fostul fotbalist va fi îngropat. Imaginile sunt copleşitoareicon photo

Sunt scene greu de descris acum, la Craiova, în Cimitirul Sineasca. Mama lui Ilie Balaci, în vârstă de 80 de ani, a leşinat în urmă cu puţin timp, căzând pe spate. Din fericire, femeia nu s-a rănit, fiind prinsă pe braţe, imediat, de persoanele care se aflau în jurul ei. 

Îmbrăcată în negru şi cu chipul zdrobit, mama lui Ilie Balaci este copleşită de emoţii, durere şi lacrimile care îi curg neîncetat pe obraji. 

Ilie Balaci este înmormântat în Cimitirul Sineasca din Craiova

Ilie Balaci va fi inmormântat la cimitirul craiovean Sineasa, acolo unde şi familia sa deţine un loc de veci, care se află la doar câţiva metri de cel în care va fi îngropat fostul mare fotbalist. 

 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune