Mama lui Răzvan Ciobanu, rugăminte cu lacrimi în ochi către Rita Mureșan!

Ce i-a spus mama lui Răzvan Ciobanu Ritei Mureșan, atunci când a văzut-o la înmormântare.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Rita Mureșan a fost una dintre cele mai bune prietene ale lui Răzvan Ciobanu. Cei doi au avut o relație apropiată timp de mulți ani, iar vestea că designerul a plecat dintre noi a dărâmat-o.

Ieri, Rita a fost prezentă la înmormântare și i-a fost alături mamei lui Răzvan, care s-a prăbușit la finalul slujbei.
La un moment dat, Elena Ciobanu, mama lui Răzvan, a fost auzită cum îi spune cu lacrimi în ochi Ritei: „Să-i faci, mamă, și tu pomană. O să-i fac și eu” a spus femeia care și-a pierdut unicul copil în a doua zi de Paști.

Citeste si: Trupul neînsuflețit al Ilincăi Tomoroveanu, depus mâine în foaierul Sălii Studio TNB

Citeste si: Jador și Alex Zănoagă s-au luat la bătaie! De la ce a pornit totul

Citeste si: Doamne, cum poate să arate Oana Roman! E îmbătrânită și cu chipul brăzdat de riduri! Ce s-a întâmplat? FOTO!

Cum îl vede Rita Mureșan pe Răzvan

Ieri, Rita Mureșan a plâns în hohote la Teo, amintindu-și de momentul în care a aflat că Răzvan nu mai este.

Am făcut atac de panică în dimineaţa aia. Am fost stropită cu apă de Nelu (n.r. fostul soţ) Nu am mai avut aer. Eram la Constanţa, la tatăl fetelor mele, petreceam Paştele acolo, venise şi una dintre fete în România. Nu mi-a venit să cred. Simt. Eu am şi calităţi extrasenzoriale. Eu văd. Dacă închid ochii îl văd de mână cu Iisus”, a declarat Rita Mureşan la Teo Show.

Rita Mureşan este convinsă că în curând va afla ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu în noaptea accidentului. Şi asta pentru că are calităţi extrasenzoriale.

Nu am fost în stare zilele acestea, dar o să reuşesc. Am o conexiune specială cu Tatăl Ceresc şi sunt sigură că voi primi răspunsuri. Le voi spune, dacă am voie să spun", a explicat Rita Mureşan în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate